Канадський Марк Chat
-
Добрий вечір підкажіть будь ласка яку роботу можна знайти в Торонто -Оттава в 16 років?
-
Як варіант😂
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка. Зараз можна отримати тільки туристичну візу і по прильоту в Канаду оформлювати WP. А як бути з медичним страхуванням? Купувати приватне страхування?(можливо хтось має досвід і хоч знає орієнтовно ціну такого страхування). І як перебувати потім в країні після закінчення 6 міс туристичної візи? Буду вдячна за допомогу.
-
Дякую🙏
-
Привіт, знову працюю в Калгарі! Надаю послуги : ➡️ ТАТУ Фіксована вартість за проект, оригінальний ескіз. Прайс - від 80$ ➡️ ФОТО Від 20ти оброблених фото, допоможу зі створенням образу і позами. Прайс - від 60$ ➡️ КАРТИНИ МАСЛОМ Будь-який стиль, дизайн і розмір. Прайс - від 70$ ➡️Портфолiо instagram.com/ghost_kingdom_art?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Доброго дня Вам,Марку! Я теж зі Львова,з Сихова. Дуже цікаві і інформативні Ваші відео!!! Навіть ,коли Ви розповідаєте про щось прикре,то від Вас воно йде якось всерівно позитивно. Марк,незнаєте часом,якщо не встиг в місячний термін подати паспорт на вклейку візи,чи можна йще щось зробити?
-
то не страшно вони все одно вклеюють можете на гарячу лінію подзвонити ще і уточнити, вони допоможуть
-
Підкажіть як знайти роботу на фермі Альберта ,Манітоба, Онтаріо?
-
Доброго дня, нічого страшного, висилайте, я за певних обставин не висилав трохи понад рік, в нічого, вклеїли. Але для офіцера у конверт з паспортом поклав пояснювальну записку, що знав про правила одного місяця, але пояснив що мав поважну причину