Канадський Марк Chat
-
Ну я б не гнав на дія-сіті Вона ж задумана була не для тих умов в яких вона опинилась Тому важко оцінювати її вплив на ринок, якого більше не існує
-
Ну пробуйте, може вийде Але без знайомств у потрібних колах буде важко Вас з 10 річним досвідом не візьмуть, а якогось Джона чи Прію візьмуть, навіть з мінімальним досвідом, бо їх там хтось знає з компанії
-
Донд дел ми вод ду ду
-
Уроки англійської, підготовка до IELTS, CELPIP, для індивідуальних занять або невеликих груп (2-3 людини). Понад 20 років досвіду. Викладаю англійською, українською та російською. Гнучкий і персоналізований підхід до кожного студента
-
Доречі, це так працює не тільки в маркетингу. Наприклад, мій бос каже: я беру на роботу тільки за особистими рекомендаціями. Бо бажаючих дуже багато. Всі вміють гарно писати резюме. ..
-
І правильно каже...
-
Яка ціна заняття?
-
Ну, нажаль, чи на щастя, ми вже не зможемо сказати шо було всьо зашибісь, а держава запхнула свого носа і все поломала) Тепер такі умови на ринку, що щоб знайти хоч якийсь офер - переважна більшість змушена погоджуватись на будь які умови
-
в сенсі не зможемо? Я цілком можу оцінити ці "пакращення". Так як саме через цю "дія-сіті" мій проект майже звернувся в Україні, замовники відразу почали шукати галеру яка не займається такою муйньою. Датчани трохи прифигіли від такого покращення ведення бізнесу. На відріз відмовились від змін у контрактах(девелопери теж), існуючих девелоперів лишили але нових вже не беруть в Україні. Галері прийшлось відмовитись від ідеї гіг-контрактів для цього проекту, бо не схотіли втрачати 10ти річний проект який стабільно приносить гроші. Сусідній проект(Голандія) було 200 девелоперів, після наполегливого пропонування гіг-контрактів замовники викупили 30 девелоперів у галери перевели в польський офіс, а решту за борт і все проект закрився в Україні. І таких прикладів серед знайомих можна ще знайти, а на DOU так взагалі маса прикладів.
-
Я маю на увазі ми не зможемо оцінити вплив на ринок взагалом, тому що ринку як такого як був до війни вже не існує
-
І от там 3/4 мільйону її слухає, от як з такими боротись?
-
Вибачте, вкурвило