Канадський Марк Chat
-
Вірю... А яка середня вартість страхування тут для таких як ми, новоприбулих? Хтось зорієнтує?
-
Всім привіт хто хоче допомогти ново прибулим зустріти в аеропорту поділиться інформацією і зробити добру справу ось посилання можете зареєструватися в один з блоків вони по 3 години Останiй час нам дуже бракуе волонтерiв
signup.com/mobileweb/2.0/vspot.html?activitykey=1005562008096#choose_jobs_page
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи будуть, ще в аеропорту в липні волонтери з Червоного Хреста допомагати українцям? Я з сестрою та дітьми прилітаємо 06.07 ввечері.
-
Випадково знайшла на ютубі ваш канал, прикольний, дуже багато говорите швидко але багато інформації👍👍👍
-
І добре ,що не має 5 хвилин про те щоб підписались і ті лайки ставили, тому що і так зрозуміло, що хто хоче той поставить 👍👍👍
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, как правильно оформить разрешение от родителя на вывоз ребёнка. Заполнить от руки шаблон или напечатать и подписать от руки родителем, который разрешает. Заранее благодарю
-
Для подачи аппликации подойдёт письмо от руки то, что в шаблонах на официальном сайте?
-
Скажіть хто більше вкурсі, дають тепер ще фоілес візи? Є хтось хто подавався в травні і ще чекає?😥
-
Дякую
-
Скажите пожалуйста, разрешение нужно прикреплять к аппликации ребёнка? или и к аппликации матери и к ребёнку?
-
Благодарю
-
Не у всіх групах розмовляють українською. Я заплуталась
-
Добрий день. Хто з дитиною виїжджав із України до Європи за свідоцтвом про народження? Пропускають? Мені потрібно здати біометрію, а дитина чекає на паспорт. І ще питання. Чи можу я подати аплікацію на дитину за свідоцтвом, а потім подати на приєднання паспорта дитини?