Канадський Марк Chat
-
Коли ми тільки приїхали,цікавились теж цією компанією.Перед тим як до них звертатись,ми просто проїхались в автобусі біля їх квартир,в кількох місцях.Ми вирішили поїхати подивитись на будинки інших компаній,просто для порівняння,тоді і оприділись,до кого краще.Тим більше,я б радила не знімати житла,без попереднього огляду.А то підпишите контракт,а потім,щось не сподобається,або можливо якісь "друзі"недай Бог,появляться,в квартирі.
-
Доброго дня всім. Дайте будь ласка відповідь хто знає. Воркперміт і віза закінчилися в дитини бо були до закінчення дії паспорту. Паспорт продовжили, подали на продовження Work Permit бо в аеропорту дали Work Permit не Study Permit. Дитині 12 років. Прийшов лист про відмову. Що зараз робити?
-
Доброго вечора. jumpstart.canadiantire.ca/ і kidsport.smartsimple.ca/s_Login.jsp
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Доброго дня Прошу допомогти зібрати кошти на операцію донькі, їй 1,5року діагноз Епіспадія полових органів, хто чим може той допомогає, 50грн це не так і багато але для нас зараз це спасіння. Картка для допомоги 4323 3473 5432 3971 На фото заключення і лист направлення на операцію, операція буде 26.01.2024р. Якщо не шкода пожертвувать пару грн для доньки буду дуже вдячна 380976689064
-
🆘️🙏😭 ПРОСТО СЕРЦЕ РОЗРИВАЄТЬСЯ БЛАГАЮ ВАС ДОПОЖІТЬ НАМ КОЖНА ВАША ГРИВЕНЯ ЦЕ ШАНС НА ПОРЯТУНОК МОЄЇ МАЛЕНЬКОЇ ДИТИНКІ ЛЮДИ ДОБРІ ВІДГУКНІТЬСЯ ПРОШУ ЗА РАДИ ВСЬОГО СВЯТОГО.😭🙏🆘️
-
заблокуйте
-
це шахраї
-
Скиньте хтось, будь ласка, ссилку на перелік ліцензійних професій по Альберті 👏
-
Скажіть хто прожив пару років в польщі а зараз є в канаді скажіть які враження де краще і чи варта їхати в канаду без англійскої