Канадський Марк Chat
-
Ні. Це смішно.
-
Що таке інфляція??
-
Інфляція це коли він переїхав з Туреччини, і нагрібав в магазинах все підряд. Бо там звик що цінники міняють ледве не кожен день і краще купити сьогодні ніж дорожче завтра. Казав десь місяць звикав що ціни не міняються
-
У чому проблема інфляції? У Канаді мовного барʼєру немає? У Канаді можна інтегруватись у суспільство канадців? Платна медицина — це гарний жарт. Без свинини важко комусь жити?
-
Туреччина серед трійки невдах у Світі
-
Ось повний список
-
Мій колега переїхав з Туреччини через півтора роки. З основних проблем називав: - інфляція - дуже великий мовний бар'єр - складність інтеграції в суспільство, особливо для дітей - медицина, платна та ще й чекати довго, з його проблемами він там ледь коні не двинув - їжа, відсутність свинини
-
А інфляція — це що?
-
Далі про шкоду гіперінфляції вивчайте самі
-
Ввсока інфляція спричиняє високі витрати на обслуговувння ерважного боргу по облігаціям, що в свою чергу ведк до перевищення держборгу (Federal Debt) над ВВП країни (Gross Domestic Product). В кінці цього циклу країна об'являє дефолт, а економіку спідкає рецесія
-
По правді кажучи, я не знаю жодної країни у світі, де б медицина була кращою ніж у Турції. Ізраїль таким вже не вважається.
-
То факт, але у нього досить серйозні проблеми зі здоров'ям, особливо після ковіду аутоімунні почались. Він туди і не збирається, чекає відкриття кордонів щоб повернутись в Київ
-
Живу у Туреччині півтора роки. Такої звички не маю. Адже з ростом цін пропорційно ростуть і доходи у населення. Взагалі інфляція — це секрет постійного і бурхливого розвитку Туреччини. Люди стимулюють економіку і постійно вкладають у неї гроші.
-
Ось визначенні інфляції (CPI)
-
А розвинені економіки — це що?
-
Минулого року пару разів піднімав ліміти лірі парсерам курсовим) Раніше таким грішило лише аргентинське песо
-
Отож.
-
Тоді мабуть і не треба їхати, тим паче якщо все влаштовує
-
На мій скромний погляд у порівнянні із розвиненими економіками, де річний CPI зараз становить 3-4%, це гіперінфляція