Канадський Марк Chat
-
Вітаю спільното!Є потреба в придбанні прицілу для снайперської гвинтівки.Що потрібно для придбання в Канаді і які правила для пересилання в Україну?
-
Це я і хочу взнати,може хтось вже відправляв,поділиться досвідом
-
Ви прям впевнені що немає жодних регуляцій по вивозу коштів з Європи? Ну ок. Буде потім як з дідом який чемодан віз незадекларований
-
На одну людину
-
Вибачте що перепитую - саме на ОСОБУ? Не на родину? Якщо їду я, дружина та дитина 15 років, то везти 25 тисяч без декларування то норм? Бо із підтвердження у мене лише справка про доходи у гривнях
-
Дуже дякую
-
В ЄС - сума в євро на особу, але сума має бути розподілена тоді по речах кожного з трьох. В Канаді - немає чітко прописано на особу чи на родину, тому краще декларувати усе що більше 10000 cad. Але знов таки, це як я зрозумів з офіційних документів, плюс гугл.
-
Доброго дня. В мене таке ж питання. Я, жінка і дитина 8 років( сім'я 3 особи ). Яку суму готівки можна ввезти з собою без декларування. В канадських доларах. Всім дякую
-
Дякую
-
Що Вам заважає задекларувати гроші? Декларуйте все, щоб можна було потім спокійно витрачати. Бо згодом доведеться сплатити за них податки, як за зароблені в Канаді.
-
вас не питатимуть звідки гроші. накопичення - це ваша справа. але краще задекларуйте. бо потім не доведете, що ви з собою привезли, а не заробили в Канаді. все, що задекларуєте, не буде обкладатися кан податком. умовно, привезли 30 тис + 20 заробили. купили щось за 40 - будуть питання, звідки дохід. адже податки в Канаді сплачені лише за зароблені 20. якось так)
-
Підтвердженнями можуть бути справки про доходи, чеки про зняття коштів з банку, чеки обмінних операцій
-
+ Без декларації та підтвердження звідки кошти на рахунок в банку буде покласти дуже складно
-
ну, мова конкретно про те, що людина привозить з собою готівкою, про власні заощадження в конверті) їх нікуди не покладеш. тільки витратити як готівку. а вже офіційно зароблені на новому місці - то, звичайно, банк. навіть якщо чеком розраховуються, одразу на рахунок класти
-
Не перестали, але навіщо тримати гроші під матрасом? Це ж не Україна)
-
я не кажу про банк. чи готівку в Канаді перестали приймати?)
-
Коли Ви привезли певну суму грошей з собою, та при в'їзді сказали про ці гроші(тобто задекларували), то ви без питань можете класти ці гроші в банк, а не лише витрачати готівкою