Канадський Марк Chat
-
Народ що ви переживайте в європі в рази лехше з роботою наприклад я спочатку дуже хотів до канади а потім порахував всі плюси і мінуси то я вам скажу що навіть в польщі є досить добре порівнюючи канаді ціни і зарплати то я тут в польщі заробляю плюс дружина щось заробить .і в польщі на цю зарплату можна жити і відкласти .а в канаді на мінімалку сиживаєш .тому нема чого переживати канада
-
Підкажіть ще будь-ласка скільки часу іде на виплату допомоги з моменту прибуття в Канаду? І куди потрібно звертатися та які документи оформляти для її отримання?
-
Привіт, порадьте будь ласка бухгалтера який може допомогти з подачею декларації на повернення податків. Дякую
-
рашистка ти читала правила чату???
-
Всім доброго дня! В цю неділю з 2 до 4 дня по Едмонтону в Tax Canada Accounting (www.taxcanada.accountant) буде безкоштовний вебінар присвячений підготовці до подачі податкової декларації та оптимізації своїх доходів в цьому році. Якщо вам цікаво, то реєструйтесь тут⬇️ Поділіться посиланням із друзями, щоб вони теж могли отримати цінну інформацію! 153801380-canada-inc-tax-canada.square.site/ Теми про які будемо говорити: • Форма TD1: Дізнайтеся, як її використовувати, щоб платити менше податків. • Форма T2201: Дізнайтеся, хто має право на неї подаватись і як вона може вам допомогти. • Податкові поради для пар: Способи зменшення податків, якщо ваш партнер не працює. • Витрати на догляд за дитиною: Що можна списувати, а що ні. • Tax Credit для орендарів: Отримайте інформацію про виплати для тих хто орендує. • Федеральна стоматологічна програма: Як нею скористатись і для кого вона. • Розшифровка RRSP, HBP, FHSA, TFFHSA і TFSAs: Для чого вони і як їх використовувати для зменшення своїх податків. • Організація вашої інформації: Знайте, які документи вам потрібно підготувати для подання податкової декларації. • Фінанси для самозайнятих осіб: Навчитесь правильно розраховувати свій дохід і витрати, щоб подати податкову декларацію. Що можка списувати саме для вашого бізнесу. • Реєстрація GST/HST: Що з нею робити і як вона працює. І багато іншого! Підготуйте свої питання!
-
Буде в онлайн режимі?
-
Всім доброго дня, мене звати Назар я Ріелтор в Едмонтоні, Альберта. Якщо вас є питання по будинкам або ви бажаєте купити/продати будинок, то звоніть або пишіт мені на 780-977-1730🇺🇦🏡
-
Доброго здоров'я! Скажіть будь-ласка, якщо літак з пересадкою в Англії, нічого там не потрібно? Як там себе поводити? Куди виходити-не виходити, щоб не було проблем? І друге : яку потрібно відкривати візу США ще тут у Европі, якщо в Канаді планую працювати далекобійником? Дякую
-
Для Англії потрібна транзитна віза.Для далекобійника потрібно здавати курси які коштують близько 10 тис САD
-
Вітання! Кажуть люди, що раніше при пересадці в Лондоні і якщо не треба було виходити за межі транзитної зони аеропорту можна було проскочити без принаймні транзитної візи. Як зараз у такому випадку не знаю. Але літав до Канади через Лондон і тут таке: дуже багато лоукостерів летять до Лутона, а рейсів до Канади/США більше з Хітроу чи Гатвіка, тому візу треба мати. У мене є туристична, і то цілий допит мені влаштували, мусив показувати квитки до Канади. Візу ж США простіше відкрити в Європі, в Канаді страшні черги, по 500 і більше днів треба чекати, це на туристичну. А Вам треба ж робочу, скоріш за все, то як це все розрулити - не знаю, може хтось із більшим досвідом порадить.