Канадський Марк Chat
-
Ну в малих містах завжди з нею глухіше, ніж в великих. Теж в невеликому місті живу, є госпіталь і холодно) але впевнено шлю резюме. Зате кімнату арендую за півтищі у великому будинку ☺️
-
Добре хоть госпіталь є, а то поки до едмонтона 500км доїхав би то 3 рази померти можна 😂
-
Багато українців приїхало і всі шукають роботу, а з роботою взагалі глухо навіть у моєму північному містечку😅
-
Ну не все так однозначно. До прикладу, бажаючих 100 ,а вакансій тільки 50. Враховуючи, що потенційний роботодавець звертається до юніона в останню чергу, бо дуже дорого, як вважаєте , скільки часу треба в черзі дома посидіти?
-
Згоден.
-
Зато рано чи пізно візьмуть)
-
Юніон ще любить в поля відправити на довгі проекти. Трохи бомжувати. Так, платять гарно.. Але з часом думаєш- життя ж проходить...сім'я , діточки.. Раз відмовишся- на другий не покличуть..
-
бажано в якомусь подобстві цивілізації, а то коли один прилетів - треба ще особисте життя налажувати)
-
Прекрасно..навчатися і щоб за це ще й платили. Оптимальний варіант.Ще й на одному місці. Бажано, в п'яти хвилинах від хати.
-
Все залежить від професії ще, але так і таке може бути) я просто порекомендував) мені наприклад до вподоби, працюєш та одночасно навчаєшься) + мене ніколи не відправлять на іншу локацію) так як робота у мене постійна на одному місці)
-
Так
-
То ви скафолди весь час на одній локації складаєте?
-
Union 1325
-
AlumaSafway scaffolder
-
Може порадьте новоприбулим ,де саме можна так гарно влаштуватися? Яка компания, яка професія. Якраз комусь знадобиться.
-
Совають метал як дурні)
-
Не дай бог допоможеш) то ще отримаєш погоріху
-
На 100 хлопців- 50 дівчат.. певно, дикі..