Канадський Марк Chat
-
Залежно. В мене друзі в Торонто живуть в будинку,в якому ліфт зразу опускається в метро. Там підземне місто. За десять хвилин- вже на роботі. Теж не виходячи з метро заходять в ліфт і піднімаються на роботу.
-
Я вам так скажу- найгірше в житті, коли сам не знаєш,чого ти хочеш..
-
Це всюди так. Всюди.
-
Все реально. У вас відкритий ворк перміт. Поживіть ,спробуйте в Торонто - не сподобається - поїдете в Калгарі.
-
Ну які за і проти?
-
Володимир, я не з тих людей які шукають халяви , я хочу працювати незалежно від роботи , хоч в Україні я непогано почуваюсь , але обставини і розуміння що тут чекає нас , заставляє мене шукати кращого життя за кордоном, я розумію що більшість думає що там гроші на деревах ростуть
-
Ось так він шукає роботу, презентує себе вдалим адміністратором, але жодного слова про те, що працював на окупантів.
-
Це він вже в Каналі, мешкає в місті Вінніпег.
-
Доброго дня! Українці які мешкають в Канаді, звертаюся до вас з проханням: не дати працевлаштуватися колаборанту з Криму, якій працював 8 років на окупантів. Я звичайна українка, про себе я не кажу волонтер, кажу що я помічниця бійців, тому що я не збираю кошти на допомогу, допомагаю за свій кошт, вчора було десять років, як чоловік в ЗСУ, тому мушу допомагати йому, знайомим в інших підрозділах. Дуже прошу приділити увагу цьому колаборанту.
-
Не можу, тому прошу українців в Канаді. Пацієнти чоловіка де хто переїхав в Канаду ще до повномасштабного вторгнення, чоловік їх теж попросить зробити неможливим його працевлаштування.
-
От він падла! Треба повідомити в канадські офіційні установи якщо вмієте!