Канадський Марк Chat
-
Таке життя 😂
-
А тільки підуть на роботу виплати злетять)
-
В Німеччині так само) знайомий розказував, сидять на дотаціях житло безкоштовно, якось там відкосили від навчання, фуд банк щонеділі, та ще й встигли в Канаду за грішми з'їздити і кредитами, повернулися назад і так сидять вже 2 роки, працювати не хочуть. І таких дуже багато)
-
Я сьогодні був на онлайн заняттях з репетитором. І там людина із США на повному серйозі казала що вони ходять що неділі до Food Bank. Репетитор не розуміючи спитав що це таке. Відповідь: це місце де кожен приходить та бере свіжі овочі, фрукти та солодощі, стільки скільки потрібно.
-
Та чудо, зумерок типовий, приїхати, наробити відосіків, підняти ґвалт і все… А потім як починаєш щось конкретно питати, то голову в « пісок». Лицеміри ми всі тут та токсичні люди , з однієї сторони, громада таким чином відсіює « кровосісь» 😁🤷 За Мунтяна , може дійсно йому на його мозоль наступив 🤣🤷
-
Це сучасна логіка. Держава та всі мені повинні. Наші в кожній країні вже себе показали. Всі напочатку відкривали нам двері та щирі серця. А потім почалось, а чому я повинен, мені повинні, а я хвора 🤒 а у мене дитина 19 років я не піду працювати, я біженка дайте безкоштовно цигарки 🚬 Ви мені повинні допомагати…. Та інтернет повний цим. Яка ще бабця в черзі в черзі на готель, я же перший в черзі. Ми завжди самі робили антирекламу та пропаганду для супротивника, їм навіть напружуватися не треба.
-
Товариш сидить вже біля року в Голанлії, голландську вивчив на побутовому рівні, роботи має ( на доставці робить). Думає собі робити перший внесок та купляти житло… а є інші в яких роботи не має, бо « мова важка» навіть англійська, а з іноземної то або російська або українська 🤣🤣🤷
-
На сім'ю
-
Навіщо? Вони отримують їжу житло, безкоштовно+ 1600€ на місяць
-
Та як я зрозумів, вони не хочуть взагалі працювати
-
Піду тоді сяду теж на лавочку, може хто будинок подарує😂
-
Купіть б.у за 300$
-
А Ви що планували працювати, робити перший внесок за іпотеку. Потім без перерви працювати мінімум 25 років. Навіщо 😳 особлива релігія це не підтримує. 🤔 Так всі ці палатки та люди в Downtown, то віруючі нової релігії, а ми не знали та засуджували їх