Канадський Марк Chat
-
Не піднімайте голос на дітей як то кажуть) навіть випадково)
-
В Канаді завжди дитина права) і в школах навчають якщо вас хтось з батьків ображає звонити за якимось номером) і все, кінець батьківства) так що обережніше тут з цим)
-
Все може призвести до поганих наслідків)
-
Так тварини скоро матимуть права як люди) вже незабаром з'явиться кошачий собачий перекладач, через ШІ
-
Хоча я дивлюся тут на людей інших національностей, вони не заморочуються, хоче дитина верещати нехай верещить на весь магазин, навіть не намагаються заспокоїти, продукти кидають , навіть не намагаються пояснити і т д. Якась дичина
-
По-перше,це не педагогічно☝️ А по-друге, бити дитину.. це якось дуже тупо..
-
Навіть голос піднімати не можна)
-
Та ніхто не каже лупцювати)
-
От власне, якщо у батька немає аргументів- він б'є дитину. Якщо ви бажаєте,щоб дитина вас боялася ,( до пору до часу) , а не поважала, то , звичайно, треба лупцювати.
-
Важко уявити що буде через 100 років з такими темпами розвитку...
-
Світ змінюється, і через чур швидко...
-
Я не знаю чи ви віруюча людина🤷♂️ Або чи ви справді віруюча,а не з тих,що аби було-раз на рік у церкву паску святити ходять? Так от,якщо ви віруюча людина і іноді відкриваєте Біблію,-то там пише: «Батько який любить сина свого-не жаліє лозини для нього!» Сподіваюсь не треба пояснювати,що це не означає,що треба лупцювати щоб аж синій ходив))) Взагалі,-я проти того щоб дітей бити,але ІНОДІ ,до певного віку, ДЕЯКИХ ДІТЕЙ треба шльопати ЗА ПЕВНІ косяки. Так швидше доходить до деяких дітей
-
🤷♂️ Є така теорія,що якщо на певну поведінку дитини не звертати увагу і не реагувати-вона швидше припиняє це робити,бо бачить,що це не працює та не цікавить нікого 🫣