Канадський Марк Chat
-
Теж чекали майже 3 місяці на посвідчення пенсійне по інвалідності, це в Сумах, на всі оформлення документів по інвалідності пішло більше ніж пів року.
-
То що на Канаді світ зійшовся, адже у вас буде дозвіл на виїзд за кордон чи не так ?
-
Це все настільки довго і складно було, що вже думали про Тису=)
-
Та звичайно, але думати про Тису це був перебор...
-
Це так ви праві але там мій брат з яким я різ з дитинства і так він тільки там 4 місяців і тільки поченае вставати на ноги і по друге він у мене з родини залишився один..ні пробачте і мій пес 🐕 за яким я повернуся...і тому Канада..іще одне як я і богато чув і як мій брат каже ні де він так не відчував себе ...так важко как складно...так треба працювати... Але тобі ніколи як у Польщі в в Німеччині і я зі свого досвіду я до війни працював в Португалії Іспанії Італії і Чорногорії... Він каже що ніколи не хто не сказав що ти приїхав....і ти не так розмовляєш... І тому Канада Саме для мене тому ця країна.
-
Слухайте людина яка живе тут в Херсоні вот я виходжу на двір я що я чую..ні не весна хочя у нас ±12 і вже починають тюльпан 🌷 квіннути я чую звук кулеметів...и вибухів... Так що як що я не зможу виїхати до 20 березня..так нажаль залишаєтся Тиса...а що тут сідіти чогось чекати і куди їхати ...всі програми в ЄС вже закривають ніхто не хоче більше нас приймати..і це факт
-
Так, на теренах Європи тільки в Україні всі емігранти почуваються як в себе дома
-
Пробуйте робити візу до США, думаю там також ніхто не скаже що ви емігрант...
-
Чому закривають? Ніби всі продовжили до 2025.
-
А що через Тису у вас збільшується перспектива , чи ви так іронізуєте ?
-
Ну то хай брат пошвидше робить PR а ви потім хвостом
-
Там всі продовжили до березня 25
-
Це про тимчасовий захист в ЄС
-
Ну це і сарказм і для мене це правда...ви просто були би на моєму місці...я отримав довідку від війскомату щоя не підлягаю мобілізації і вони не проти виїзду за кордон я отримав довідку МСЕК я отримав пенсію по інвалідністі....але у мене немає посвідчення інваліда.... Просто вони роблять дуже довго ... дуже
-
А я буду тут сідіти і чекати...ні я люди вас питаю інше...я приїду но нажаль після 10 квітня я вас питаю як я зможу прожити і що мені зробити ... Жити я буду з братом .. Можливо я зможу підробіток робити як і що...не кажить що в Канаді немає такого є брат каже що богато індусів так працюють... По третє я приїду я просто прошу у вас під сказати як і що мені зробити
-
Все в вас получиться, все буде добре, але розгляньте і інші варіанти : як от тимчасовий переїзд до США, або щоб брат до вас на тимчасово приїхав наприклад у Європу де ви зупинитесь... ... не хочу давати вам багато порад бо Вам видніше бажаю вам успіху ! 🙂