Канадський Марк Chat
-
Не повинні бути проблеми
-
Просто їм треба призначати пенсію...а вона нені непотрібна..як що я вийду з країни..но головне. У мене все є довідка МСЕК е рішення ВЛК обмеженою придатний.є довідка про призначення мені пенсіі....хочя блін.. Но Для Погранців головне посвідчення....їм навіть довідка з тцк не підходить що я можу тимчасово виїхати за кордон і вони не проти
-
Рішення або ви даєте доручення і хтось заберає або просто летіть в Канаду так без довідки Ви в курсі що Канада може не дати PR тим людям на яких потрібно на інвалідність давати багато коштів, я не знаю який там допустимий ліміт Я просто знаю що це точно так працює
-
Їдьте без довідки і все Якщо хочете в Канаду Час до 31 березня є тільки Це все що можу вам сказати нажаль Щоб чекати тут WP Треба мати багато грошей це дуже дорога країна Нажаль така ситуація
-
Бережіть себе Чесно мені шкода вас і таких людей як ви що попали в таку трагічну ситуацію Нажаль ці москалі забагато людських життів заберають І руйнують чупа хороших сімей
-
Просто я все ж таки маю надію що мені дадуть це посвідчення...і я встигну.. просто мені дадуть.це 1000000 процентів.тому що у мене довідка МСЕК і вже призначення пенсії..но нажаль..погранцям..як я і казав головне.це посвідчення... Чесно хлопці...люди...я прошу одного.я чесно я звідці вийду і нікоггн повернуся....і вас закликаю . . .з таким відношенням до людей....я просто не хочу після того як я тут жив і зараз ці в цю хвилину вибухи я живу тутттт і ці вибихм є
-
-
Вітаю! Можливо хтось летів транзитом через Ірландію, підкажіть чи потрібна для цього віза?