Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Дякую, не зустрічала ще цієї інфо, тому особливо цінно.
Якщо хочете швидше щось знайти то так, стандартна практика це перший місяць + демедж депозит, але такі вимоги для канадців.
Добрий день , якщо не встигаю на здачу паспорту , можливо буде попасти пізніше ?
Взагалі, чим більше грошей з собою маєте, тим простіше, або ідеальна англійська.
у них складне законодавство- вони просто не зможуть вас виселити з помешкання якщо ви перестанете сплачувати, тому жо усіх ньюкамерів так підозріло відносяться. Хоча можливо українцям і зроблять поблажку деякі контори, але то забере час
Доброго дня!Маю декілька питань на рахунок перельоту в Канаду для тих хто вже там.Буду вдячна якщо хтось допоможе) Всім гарного дня!
пишіть запитання, можливо і нам буде корисно
Доброго ранку усім Друзі, хто знає, що потрібно для в'їзду в США, маючи візу до Канади?
Мати візу в США))
Хаха
Ніякого спрощенного в'їзду?😅
спрощений вїзд коли у вас є паспорт громадянина канади лише
Зрозумів, дякую
Скажіть хто подава лист згоду на виїзд матері з дітьми за кордон його крім перекладу треба нотаріально завіряти?
а шо це за лист такий?
Так, ви маєте йти до нотаріуса оформляти дозвіл
коли виїжає дружина з дітьми то мусить бути дозвіл на виїзд від чоловіка
моя дружина виїжджала без
Я мала дозвіл на виїзд дитини, але його навіть не питали
Але для оформлення візи для дитини казали, що бажано мати.