Канадський Марк Chat
-
Якщо що, я ще не встигла, бо спочатку вчила мову, а зараз набираю необхідні 2 роки досвіду, бо вік за 40... Але син встиг, просто процеси повільні. Дівчина з дитиною, у якої чоловік отримав в січні номінацію і помер, а у лютому поставили програму на паузу, не здалася, описала свою ситуацію і подала на гуманітарну. Тобто, не всі чекають, що дадуть надурняк
-
Прошу вибачення, якщо когось поневолі, ненароком образив, не хотів. Хочу просто пробудити українців, ми маємо засипати петиціями уряд і вразі чого, вийти на протести з канадійцями, які нас підтримують, індійцями та філіпінцями, пакестанцями, євреями. Нам потрібно бути проактивними. Дивився недавно фільм про Анонімус, як вони змінили світ, ми теж зможемо. Прошу підтримати підпис нової петиції.
-
У нас з близько 40 сімей, які живуть у Вегревілі лише дві сім'ї переїхали, одна в Торонто, бо син хокеїст і його в команду запросили, інша в Шервуд Парк, бо там роботу знайшли. Всі інші їхати поки не збираються, працюють та налаштовані отримати PR. Доречі, воркперміт мені продовжили до початку 27 року, хоча вклеїли візу в 2023. Так що час багатьом українцям дадуть. Потрібно вивчати мову, волонтерити, та добиватися свого.
-
У нас у місті схожа ситуація, виїхали лише 5 людей, а приїхало 200+
-
Здається двохкімнатний бейсмент в новому будинку, повністю мебльований, текстиль, посуд, побутові прибори наявні, висока стеля, великі вікна. Окремий вхід, кухня з холодильником з нержавіючої сталі, плитою, посудомийною машиною та мікрохвильовою піччю, також є пральна машина та сушарка, центральний пилосос, камін та телевізор. Квартира знаходиться поруч зі школами та магазинами. Орендна плата становить 1650 доларів на місяць і включає електроенергію, воду, опалення, інтернет, вивіз сміття, парко місце, страховку. Будинок розташований у новішому районі St. Albert - Erin Ridge поблизу Costco, Marshalls, Independent і т.д. та неподалік від Walmart. Додатково є вихід на озеро. Шукаю довгострокових орендарів, заселення можливе з 1 червня.
-
Це напевно в саскачеван вам потрібно)
-
Fort McMurray