Канадський Марк Chat
-
Всім доброго! Підскажіть будь ласка в якому магазині купити сітку на балкон для безпеки кота, 🐈⬛дякую🙏
-
Приблизно півтора року) Україна , Польща
-
Canada.ca
-
Тоді подавайте заявку онлайн
-
Спочатку потрібно продовжити паспорт, потім продовжити вп
-
Рік?
-
Доброго дня. Стикнувся з такою ситуацією. Прилетів до Канади більше місяця тому,але не маю печатки з аеропорту. Чи це проблема? Чи це впливає на щось?
-
Якщо я в Польщі, я просто вже чекаю 2 місяці
-
Це так не спрацює. Треба безпосередньо виходити на членів парламенту. І провінційного і федерального. І з ними спілкуватися, переконувати. Інакше - марна справа.
-
Так ніби прем'єрка Альберти заявляла що хоче 20 тис квот+10к для українців, на що у відповідь отримала 9.5к для всіх 😅 якщо не помиляюсь звучало якось так)
-
Якби електронну петицію зробили, в рази більше голосів було б
-
Тут проблемка в тому, що оця безліч ,, українських,, організацій отримують гроші із бюджету. І їм до ліхтарика проблеми новоприбулих. Просто створюють видимість діяльності..
-
Спочатку війни вони шось там рухались ті організації...а потім запал охолонув і вже забили...мені васьок один типу волонтер в аеропорті написав папірець накладну для безкоштовного таксі, а адресу ліву вказав...Не адресу готелю, а простий жилий будинок...ми з таксістом трохи були в шоці)) Висновок розпустити цю братву шаройо₴ів- хай газують на заводи працювати а не просижувати штани.інформацією вже і так всі володіли завдяки телеграм групам кому потрібно
-
Доречі, трохи дивно,коли люди,які отримують зарплатню - називають себе волонтерами. Ну як , наприклад, в аеропортах.