Канадський Марк Chat
-
Так)
-
евакуація примусова?
-
Що ще здивувало, тут важкої техніки дуже багато, але з сайтів ніхто техніку не використав, лише місцеву(якої дуже мало), та гнали з інших міст....
-
Евакуювали лише деякі райони, не все місто, зараз вітер змінився і ситуація покращилась, але до контролю ще далеко
-
Я теж думаю що це підпал. Не було ще такої спеки щоб само загорілося. Да я не вірю що і в спеку само загорається.
-
Клоуни йо$ані…. Я не памʼятаю норми, бо в універі вчив але на 1 «бійця» в день чи 2чи 3 метри траншеї… Це я про ту траншею яка викопується для зупинки низинної пожежі… Потім техніка - це зовсім інша продуктивність… Потім розводиться пожежа на пересіч основіній, це так само для зупинки пожежі… вирізається полоса і тд і тп… Це все ж знову, вчилося давно і ще совкові норми, наразі все краще і продуктивніше…. Замітьте, ні слова про воду… Вертольоти - це взагалі модна в любу точку висадити- забрати пожежний десант😮 П.С. Комусь це тупо вигідно
-
в саскачевані вперше цього року дим замітив 11 травня.
-
15 гелікоптерів + мобільні групи нічого зробити не можуть
-
йой
-
Вогонь вже в 12км від міста
-
Так
-
через вогні?
-
Почалася евакуація 70тисячного міста Fort McMurray))) початок літа веселий
-
Вітаю шановне товариство! У 2023 році прибули в Канаду по програмі Cuaet, але повернулися через 1 місяць в Україну, у Канаді не пройшли медичний огляд. Зараз на пошту приходять листи, щоб надати результати медичного огляду. У мене такі питання: 1)чи можна пройти цей огляд в Україні і чи буде він дійсним для Канади? 2) Якщо можна в Україні, то в якій клініці? 3) Якщо не проходити огляд, які будуть наслідки, якщо планується ще 1 поїздка до Канади? Наперед вдячна за відповіді.
-
Йдіть туди де є Canada post, купляєте марку за долар і відправляєте.