Канадський Марк Chat
-
Додатково, я хотів би пояснити, чому я збираю цю інформацію. Моя мета – допомогти людям, які стикаються з труднощами під час заповнення різних документів у новій країні. Розуміння того, з якими саме проблемами стикаються люди, допоможе мені розробити ефективні рішення та інструменти, які полегшать цей процес. Ваші відповіді будуть дуже корисними і допоможуть зробити цю послугу максимально корисною для багатьох людей. Дякую за ваш час та допомогу!
-
Привіт усім! Я проводжу опитування щодо документів і маю загальне питання для всіх. Які документи вам найважче заповнювати самостійно? Мені дійсно важливо знати, з якими проблемами стикаються люди, коли мають справу з новими документами в новій країні. Будь-яка інформація буде дуже корисною. Дякую! 1. Які документи вам найважче заповнювати самостійно? 2. Чи виникають у вас труднощі з розумінням вимог до заповнення документів? 3. Які документи потребують найбільше часу та зусиль для заповнення? 4. Які документи викликають найбільше питань або нерозуміння? 5. Чи користувалися ви раніше допомогою фахівців або сервісів для заповнення документів? Якщо так, то з якими саме документами?
-
Штат манітоба
-
Необхідна допомога людини яка допоможе імпортувати авто з США в Канаду
-
Друзі привіт
-
(повторюю, бо сТукачЬОв, від темі "перевів") п.с. от бачиш Марк, за афганців навіть zТукачЬОв підписку "маже" , а ЗА Українців (по СУТі що нам навіть натяк на ПР, навідміну від афганців, не зауважують! ...при чому що НЕ українці Ж почали на темі індусів/афганців/і.п.р., а саме останні ! ) Отож! МАРК, ти почув? Людина Ж по суті зауважив! Але ж Марк ти теж як "класичний" українець ЗАМІСТЬ підвязатися за (тут навіть поляки кращі ніж наші!) Своїх, Ти Впрягся за мусульманіZмнутих які навіть прибуваючі до суспільств , волочуть ЇХ довбану кастовість з генетичною на АНГЛОСАКСІВ (британці, канадійці, штатівці, австралійці і навіть німці!) потайною z-лобою , яка з часом вівільняється , так само як зі z-рашистів !
-
Хіба пальцем у власну д… влучив. Вибачаюсь перед іншими дописувачами. У Вас, схоже, просто параноя 🤷🏻
-
Шановний, Ви, по-перше, хам. Бо перекручувати прізвище - ну таке собі. По друге Ви, швидше за все, неадекватна людина. Те що Ви написали - просто шизофренічна маячня. Ну і для чого за таких як Ви неадекватів «впрягатися»?
-
Якщо поставити багато z то допис стане більш обгрунтованим? Афганці це не про кастовість а про клановість, фамілізм. Вам якийсь афганець на ногу наступив, чи що?
-
Отож! МАРК, ти почув? Людина Ж по суті зауважив! Але ж Марк ти теж як "класичний" українець ЗАМІСЦЬ підвязатися за Своїх, Ти Впрягся за мусульманіZмнутих які навіть прибуваючі до суспільств , волочуть ЇХ довбану кастовість з генетичною на АНГЛОСАКСІВ (британці, канадійці, штатівці, австралійці і навіть німці!) потайною z-лобою , яка з часом вівільняється , так само як z-рашистів !
-
Цього більше, ніж достатньо. Якщо немає знання мови, не варто вв'язуватися в україномовний чат. Правило чату : спілкування українською.
-
Рашкіна мова яскраво характеризує ваш інтелект.
-
Чим вони вас дратують? Розумніші, освіченіші і, комунікабельніші , мають хватку господаря і хист?
-
Тобто все-таки іноді не підходить. І є ризик отримати проблеми, але хочеться простих рішень. І так сойдьот. Ну, щасти дізнатись чи прокатить)
-
Мені таке ж мій консультант говорить