Канадський Марк Chat
-
Це тим хто отримав візу після 2023 року чи і мим хто на самому початку програми
-
На практиці для всіх, хто має візу CUAET.
-
Самий кращий варіант , знайти роботу заздалегідь по інтернету перед виїздом до Канади, в нтернеті Вискакувало ,що в деякі міста брали без знання мови або на шкільному рівні, їхать треба з грошима на житло , бажано до знайомих, щоб хтось зустрічав, допомагав,,...
-
Да багато аферистів пишуть сяку чи пуху заплатять за вакансію ми вам все зробимо і документи 📃 і коли отримаєте візу полете до Канади вас там зустріне там коли люди ви зрозумієте що аферист це я Канаду з 2006 мої знайомі виїхали я не дума так за Канаду але даного дня мені написали мої родичі це вже був рік 2013 років почався спілкування з ними я дуже хотів поїхати до Канади але вони були як імігрантами і не могли найти спосіб як попасти до Канади я шукаю багато спонсорів багато пройшло часу що було багато аферистів що гроші наперед я така чув слова і казав що нічого буду платити знайшов людей які роблять громадянство Румунії офіційно вже було мене заплановане подання документів і присяги я так і не подавав документів і тут війна почалася я почув що можливо отримати візу до Канади і я так зробив візу так полетів до Канади і моя мрія здійснилася іще не ведеться на шахраїв