Канадський Марк Chat
-
Так в мене до країни претензій немає. Претензії до 4-кратного квартального ухилянта, який вдає із себе зараз найвеличнішого лідера сучасності. Я за нього не голосував, бо знав, що це буде зашквар на зашкварі. Коли куховарка починає лізти не у свою справу - чекай біди. Це ще Ленін озвучував.
-
Будь ласка, приєднуйтесь до мітингу в Едмонтоні, в цю неділю 🙏🇺🇦
На цих вихідних, ми проведемо акцію, щоб приєднатися до інших канадських міст, і ще раз показати наше глибоке розчарування щодо нещодавнього рішення Канади повернути турбіни для Nord Stream 1, назад в Німеччину, для постачання російського газу! У нас небагато часу до повернення цих турбін (21 липня), тому нам ПОТРІБНО діяти НЕГАЙНО! Цього не можна допустити! Для росії не має бути ніяких вийнятків із санкцій! Цей небезпечний прецедент йде врозріз з принципом верховенства права, і матиме лише один наслідок — зміцнить почуття безкарності росії, як держави-терориста.
Щодо мітингу: 📅 КОЛИ: Неділя, 17 Липня, о 14:00 дня. 📍 ДЕ: біля Alberta Legislature Building. Чому тут? Тому що ми вже провели цю акцію протесту біля корпоративного офісу компанії SIEMENS CANADA в Едмонтоні. Але цього недостатньо! Ми повинні чітко дати уряду зрозуміти, що ми НЕ МОЖЕМО дозволити Канаді та іншим так легко СКАСОВУВАТМ санкції проти Росії! Цього разу ми приєднаємося до українських громад в інших містах Канади, які влаштовують цей протест цієї неділі біля урядових будівель у своїх містах. ❓️ ЩО ПОТРІБНО: Ви можете зробити плакати на цю тему, або просто принести прапори та будь-які інші плакати про війну, як завжди. І, БУДЬ ЛАСКА, поділіться цим з іншими, поширюйте інформацію, оскільки це дійсно важливо, і нам потрібно зібрати якомога більше людей. Дякуємо! 😊 Слава Україні! 🇺🇦
Будуть ще питання, звертайтесь)
Всі інші деталі в описі події, на фейсбуці: fb.me/e/2uBl5s1rT
-
Слухайте, хто б не був президентом зараз все одно була б заборона на виїзд чоловікам у військовий час. Велика більшість з тих хто голосував за Зеленського саме і голосували за нові обличчя у владі. Так згодом багато хто розчарувались, але це наш шлях, шлях нашої країни, метод проб та помилок. Зараз у час війни наш президент гідно тримається, так можливо є помилки, але він глава держави в якій війна, а також він в першу чергу є людиною і в нього зараз неймовірне психологічне навантаження. Нам зараз потрібно вірити у Україну, у ЗСУ, у кожного українця, і в тому числі у президента, тому що без цієї віри ми не переможемо! І я дуже хотіла б попросити участників групи не називати ідіотами українців які голосували не за того за кого ви б хотіли. Дякую)
-
А почалося все з фінансової допомоги) Подивимось, що придумає Альберта. Але я все ж таки вважаю, що фінансові допомоги як в Европі, так і в інших країнах все ж таки доцільно було б давати тім людям які на момент війни знаходились в Україні. Які, наприклад, 24 лютого прокинулись поїхати на роботу, а поїхали з країни з мінімум речей та без попереднього плану влаштування життя за кордоном. Я не кажу, що тім українцям що вже були в Европі, морально легше переїжджати в Канаду. Всім важко. Але зважайте, що українці які 24 лютого були в Україні зустріли війну у себе в домівках і не у всіх в запасі були кошти на життя закордоном. Тому з цієї точки зору доцільніше б було б таким українцям надавати фінансові допомоги
-
Тут колосальна логіка і частково навіть тут є справедливість. Чому не повністю? Та тому, що дехто виїхав в Європу не від гарного життя. Просто є ще момент: цією допомогою провінції будуть між собою конкурувати за людей. Я отримав тут повні права і вже не зможу просто поміняти їх, до двох років, а українських вже нема. Один якір на користь Альберти. Ну і так далі. А отже можуть не мудрствувати лукаво і зафігашити допомогу всім. тим більше, що все ж в Альберту приїхало менше 20% від загалу, тобто тисяч 10-12 людей. Чекаємо.
-
Я раніше вже тут писала, що ті хто виїхали на заробітки раніше то то не від гарного життя. Я не дорікаю за це. Мова іде про фінансову допомогу біженцям з війни! Всі ці допомоги із-за того що люди покидають свої домівки в Україні із-за війни, а не тому що світ масово полюбив українців і роздає їм гроші на кожному кутку
-
Скористалась послугою фірми з візової підтримки. Хтось тут в групі дав контакт. Вже забрала паспорт з візою.
-
Чи можливо арендувати житло новоприбувшим на Rentfaster без кредитної історії?
-
Та не всі, що працювали в Європі змогли щось там відкласти. В кращому випадку пару тисяч мають. І є біженці, що на крутих тачках в'їхали в Європі, що полякам очі на лоб лізли від тих машин. Так, що тут від людини залежить брати наприклад безкоштовно літак чи ні і т .п.
-
250 злотих, чи гривні по курсу
-
Слухайте, це не совок, де у людей забирали паспорти, щоб вони не змилтся з села, хіба на навчання. По-друге, в Україні йде страшна криза, вже навіть воєнним затримують зарплатню. Чому не дати людям заробити, якщо ви не можете забезпечити ні безпеки, ні більш-менш достойне життя. А прокурора САП не назначають, тобто буде менше допомоги і фінансової теж (не хочуть фінансувати корупцію). Потрібно реально дивитись на речі. І потрібні не хлопці, а добра зброя, саме вона принесе перемогу, а не закидування м'ясом, як це роблять москалі. Вибачте, більше політики не буде