Канадський Марк Chat
-
Як будете тут ці всі питання запитаєте у волонтерів, бо навіть якщо вам зараз нададуть вичерпані відповіді то ви все одно це ще раз будете запитувати коли приїдете) я вже таке бачила, у людей наче пам’ять стирають у літаку)))🤷♀️ Тому у загальному ви вже знаєте що з житлом проблем не має і можете бути спокійні, квартиру знайдете і без проблем буде оренда) а вже детальніше то краще як будете на місці
-
albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map
-
У нас так з анкетою чоловіка було, на п'ятий день все прийшло
-
І ще, головне буде знайти житло до вересня, бо потім тут буде велика конкуренція зі студентами. Вони почнуть у серпні приізджати у Едмонтон і винаймати майже все недороге житло. Тому як приїдете зразу шукайте і винаймайте житло бо з вересня залишиться вже все що дорожче
-
One bedroom apartment від 800 долларів на місяць, а як добре пошукати то можна знайти studio і за 700. Але це все буде без меблів. Ну тут майже всі квартири без меблів, навіть якщо на фотках гарні меблі, або навіть на особистому перегляді квартири стоять меблі, то винаймати будете пусту квартиру.
-
Я дивлюся на kijiji, більшість людей які здають кімнату або підвал у своєму будинку, вимагають щоб була робота, reference letters, не палив, не шумів, баб не водив, або щоб була тільки дівчина, або індус/філіпіно національності, ще якісь купа вимог. Я думав, кімнату зняти простіше ніж квартиру, а схоже що якраз навпаки.
-
З приводу оренди тільки кімнати чи бейсменту, так у багатьох дійсно є правило, що якщо ти хочеш запросити когось на каву то ти за день повинен попередити власника. Також тут є таке що власник приватного будинку здає кімнати тільки дівчатам або тільки хлопцям, можливо і за національністю також є таке заселення. Я знаю тут людей котрі все ж таки здають кімнату українцям без попередніх рекомендацій, тому і кажу що по кожній об’яві пишіть і питайте, можливо хтось для вас зробить вийняток. І зараз я на rentfast дивлюся що є студія за 500-600 долларів на місяць… ну так там ще комуналка буде, але це не велика різниця із кімнатою, але ви вже сам собі хазяїн)
-
Але в кімнаті повністю халявна комуналка, ТВ, Інтернет, пралька/сушка. До того ж, як правило кімнати здаються вже вмебльовані, не треба витрачатися на вмеблювання. За рік виходить непогана економія. Тобто плюси в кімнати теж є.
-
Так є таке, ви звісно собі самі обираєте. Я для себе обирала б бюджетну але все ж окреме житло. Я краще відкладу грошей меньше, але жити тільки окремо, бо мені дуже не зручно жити у кімнаті і ділити з кимось кухню та ванну кімнату. Хлопцям мені здається з цим легше)))
-
Добрий вечір! Скажіть, будь ласка звідки найдешевші квитки до Едмонтона
-
З Калгарі.
-
Мене цікавить з Європи. Не скептуйте, пане. Якось не пасує
-
Сорі. Яке питання - така і відповідь.
-
Людмила, квитки на літаки то динамічний ринок, сьогодні найдешевше з Парижу, а завтра вже і із Амстердаму не дорого. На ваше питання не має остаточної правильної відповіді. Все залежить коли ви збираєтесь летіти та де ви знаходитесь. Бо якщо ви у Польші, а дешевше летіти з Парижу то ви ж не на крилах кохання доберетесь до Парижу? Треба ще рахувати витрати поїздки до Парижу, а там витрати на дорогу до потрібного аєропорту, а ще скоріш за все треба буде ніч десь переночувати. І як порахувати все разом то може із Польші вже і не такий дорогий білет вийде) Це все настільки індивідуально, що ви берете телефон чи комп’ютер та сідаєте все під себе прораховувати на сайтах та додатках Aviasales, Skyscanner, ticketsua. Тільки там ви дивитесь ціни та всю іншу інформацію по перельоту, а купляєте квитки на сайті авіакомпанії, так безпечніше