Канадський Марк Chat
-
Я теж сподіваюся їх не зустріти. Хоча на автостанції кажуть, що вони часто патрулюють. Треба починати швидко бігати. 😀
-
Буду і я старатися їх обминати. Дякую за інформацію! 👍
-
Ось півтори дні провели у Львові. Здавали біометрію і гуляли. Так, військових і поліцейських на вулицях зустрічали, але не бачили, щоб вони до когось підходили і роздавали повістки. Взагалі центр Львова кишить людьми, які гуляють, сидять в кафешках, слухають вуличних музикантів. І звідусіль чути російську 🤢 У візовому черг не було. Запускали раніше, не чітко по годинах. Чоловік зайшов з рюкзаком, ми з донькою чекали зовні. Але в мене були питання до менеджера, то мені 2 рази дозволили зайти. Наголосили, що біометрія ЛИШЕ по запису і з'являються пусті години.
-
Дві подруги Шукаємо роботу в порядній клінінговій компанії в Едмонтоні! Маємо потребу добре заробляти! Є досвід роботи: прибирання на підприємстві, прибирання квартир та будинків після ремонту, генеральне прибирання квартир та будинків. Серйозно підходимо до якості роботи, маємо права водія, можемо пересуватися з обладнанням як на автотранспорті компанії, так і на власному. Готові до відряджень та переробок. Знаємо як потрібно спілкуватися з клієнтом, але англійська поки що на початковому рівні. Вчимо! Пропозиції просимо писати у особисті повідомлення. Дякуємо.
-
Підкажіть, як забрати особисто без паспорта, якщо ми в Україні?
-
я Російську в школі вчив і російською спілкувався всі 24 роки життя. І жив переважно у російськомовних областях. У мене до вас питання тоді. Ви правила порушувати любите чи дотримуєтеся? Якщо правила цього вимагають, їх потрібно дотримуватись. Що б соціально здорово почуватися.
-
дуже дорого, дивився відео на тему вет клінік, і про стоматолога там щось майнуло, але точної суми вам не скажу. Один фіг, якщо ви ще в Україні, лікуєте там, якщо в Європі теж дешевше, не скрізь звичайно, але в країнах Прибалтики точно. Якщо в Україні, то у нас за такі гроші можна всі 32 зробити, а якщо не вистачає то ще нових вставити, ще й решта залишиться