Канадський Марк Chat
-
Щоб легко і прозоро вести бізнес треба бути кимось , щось з себе представляти!! Це довгий процес до перманент резидент і аж тоді ви будете хтось для Канади і тільки тоді дозволи і тд і тп
Людина яка отримала в аеропорту ворк перміт , це не хитрозроблений бізнесмен в Україні якому все по барабану , давай тільки маржу)),
-
Якщо у людини є досвід ведення бізнесу в Європі де все прозоро, то не буде важко його прозоро вести і в Канаді. Я не хочу з ніким сваритись, але не забувайте, що в Канаду не тільки їдуть люди які не мають грошей, є також люди які мають подушку на кілька місяців і не хочуть сидіти у когось на голові :) Всім добра :)
-
Я є власне свідком таких горе бізнесменів які хотіли нажитися по схемі ( нагрій ближнього свого) а саме : я з початку війни привіз родину до Чехії. Де моя агентура де я працюю ( власники горе бізнесмени ) вирішила допомогти. Отже спочатку обіцяла селити дітей співробітників без оплати, а потім коли мої колеги та я сам привіз до себе в кімнату жінку її сестру та трьох дітей ціна за кімнату миттєво виросла з 120 євро до 450 євро без варіантів дисконту.. Отже навіть не давши мені часу знайти квартиру був змушений звернутись до чеських ріелторів, які за гонорар знайшли мені на протязі місяця за 500 євро трикімнатну квартиру. Звертаю Вашу увагу не всі українці здають чотиримісну (там було чотири кроваті більше не ставало) кімнату в обитовні (общага) шістьом українцям за 450 євро а чехи переважно без проблем трикімнатну квартиру за 500євро . Я думаю це досить суттевий приклад таких горе бізнесменів. Доречі я з'їхав лишивши їх заробітку, та за мною ще кілька осіб, знаю що декілька місяців наші західноукраїнські бізнесмени лишили себе можливості допомогти своїм громадянам та поваги, а також грошових знаків. Усі фото та адреси, імена як то кажуть можу надіслати за потребою. Щоб не казали що це фейк..
-
Прям вся так ?
-
Всі ті десятки тисяч яким надали житло та допомогу?