Канадський Марк Chat
-
Знімати готівку з кредитки - дорого. Треба тратити її. Допустимо для росту кредитного скору до 30 відсотків. В цілому. Тому в мене окремо Костко на бенз і Костко, а окре о тепер бмо для життя. При чому штука в тому, що окрім цього треба налаштувати щомісячний автоматичний, так краще,маленькийч бо нема коштів багато, перевод грошей на сейф рахунок. І система не працює так, що я взяв потратив тишу, покрив, назавтра знову. Рахують сумарні витрати на місяць. В те що їх гасять буквально на вечір - не важливо
-
Що за сейф рахунок? Його окремо треба відкривати чи це про дебітову карту йде мова?
-
А гроші на нього з якого рахунку переводити для кредитної історії?
-
З дебетового. Кредитний рахунок для історії має бути в мінусі. У вас є 1000 кредитної карти. Ви поїхали і залили повний бак. -100. Ввечері вернули гроші. По факту ц вас нуль, доступно для витрат 1000, але для історії доступно для витрат на цей місяць тільки 200. Потвтрили операцію, коли дійшдои до трат в 300 відклали карту на місяць. Так ось у мене в БМО 4500. Тобто 1500 - це більше ніж моїй сім'ї треба, а це те що я і хотів
-
Дякую, тепер зрозуміло
-
Взяти в аеропорту у офіцера при прильоті
-
Читав якщо повертати кошти одразу (в той же день чи через день), то в історії ця операція або не буде врахована зовсім, або буде мати мінімальну вагу. Краще гасити в останні дні, це схоже на правду? І в принципі як гасити можна, просто перевівши з дебетової на кредитну?
-
Що таке "евергрін"?
-
Доброго дня всім!
Ми вже у Едмонтоні!
В Україні я працював фотографом, тож зараз хочу спробувати робити це й тут!
Тому запрошую вас усіх на зйомки, пишіть в особисті повідомлення там про все домовимось.
Нижче прикріплю посилання на моє портфоліо.
Також якщо вам потрібен фото-відео контент для вашого бізнесу, я також можу це зробити!
instagram.com/kaplonskyy?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🇺🇦
-
На сайті ircc , є розділ і посилання на онлайн форму
-
Ремарочка: Перші Імігранти в Канаду були із Галичини🇺🇦, це західна Україна 🇺🇦 Це Івано-франківська, Тернопільська, Львівська область... Якщо не вірите запитайтесь в Канадійців з Українським корінням.
-
Хто саме розчарувався? Де ви таку інформацію взяли ?