Канадський Марк Chat
-
Добрий день. 2 серпня нам прийшов лист на запит про вклейку візи. Так як закордонного паспорту не маємо, то замість паспорта, ми хочемо зробити одноразовий проїзний документ. 17 серпня ми їздили в візовий центр Канади у Варшаві, щоб подати "заявку", документи на виготовлення одноразового проїзного документа. Здали всі необхідні документи, фото; і сказали, що вони нам жалетефонують або напишуть лист, коли забирати. Вже пройшло пучті 1 місяць, ні слуху ні духу. Ні жодного повідомлення нам не приходило на електронну пошту, ніяких дзвінків не було. Ми не знаємо, на якому етапі цей проїзний документ, скільки чекати, чи взагалі він виготовляється. Скажіть, будь ласка, що робити в такій ситуації?
-
Добрий день! Чи в Едмонтоні організація, яка допомагає українцям відразу по приїзду. Якщо так, то скиньте, будьте добрі, координати , щоб навести контакт. Дякую
-
Підкажіть будь ласка, чи 3 роки по work permit відраховуються з моменту прильоту, чи моменту отримання візи? Бо я то отримав лист з work permit: (( Letter of Introduction validity (YYYY/MM/DD): 2025/08/22 )) але знаходжусь в Україні і виїхати зможу тільки коли закінчиться військовий стан і так розумію що увесь цей час я буду втрачати термін перебування та можливість працювати у Канаді?
-
Дякую за відповіді!
-
Це ж Канада, тут вигідного нічого немає) Може бути тільки щось менш невигідне, ніж інше. Скажу за Калгарі, думаю в Едмонтоні так само, більшість користується Shaw і Telus, тарифи на сайті кожного з них можете знайти. Я обрав Telus, так як швидкість більша + оренда роутера за 10$ в місяць.