Канадський Марк Chat
-
Дякую.
-
Не можна, ворк перміт видають в першому канадському айропорту офіцером який провіряє документи і вас не будуть питати що і коли ви хочете
-
Ми робили перерву в один день і не прогадали. З малою дитиною виспались нормально в готелі поснідали і полетіли в Едмонтон. Ті 120$ вас вже не врятують. Летіли в Монреаль work permit чекали 4години і ще 1,5 години шукали багаж)
-
Привіт, хотів запитати чи правда, що дозвіл на роботу будуть видавати лише до березня 2023 року?
-
Дякую
-
Якщо хтось має контакт людини з якою можна поговорити на рахунок переїзду (що потрібно мати, куди краще поїхати, як отримати резиденцію і т.д) буду дуже вдячний Паспорт з візою є, а куда їхати і шо робити навіть не знаю 😄
-
Ви знаєте що на заповнення форми відводиться певний час, ми маєте встигнути заповнити, інакше не аювийде, знову швиденько заповніть форму, в мене те саме видавало помилку хоча все згідно даних, потім з третього разу вийшло, хоча все одне і теж вводила
-
Англ базовий (А1-А2), іспанський вільний розмовний, на даний момент працюю кухарем в Іспанії, в Канаді теж планую або на кухню або офіціантом
-
Для того щоб отримати потрібно пропрацювати мінімум рік в Канаді, так?
-
Чи в кожній провінції по-різному?
-
А який самий процес отримання пр і що для нього треба? Наприклад я приїжаю до Канади, влаштовуюсь на роботу, а далі що потрібно робити?