Канадський Марк Chat
-
я просто плачу від радощі ціх новин! а то стільки часу без жодної звістки
-
Тільки я щось не пригадую чи є саме в Чехії можливість це зробити, можливо вам доведеться відправити паспорт в Німеччину наприклад. Головне звертайте увагу на зворотню доставку, часто вона можлива тільки в межах тієї країни де розташований офіс. В Варшаві, наприклад, зворотня доставка тільки в межах Польщі.
-
Хто летів з Парижа до Канади?
-
Мій чоловік з дітьми летіли-не сподобалось м'яко кажучи...аеропорт дуже великий 5 годин між рейсами було і ледь ледь встигли. Як що хто там не вперше може й нормально їм буде...я вжевзяла прямий Варшав- Торонто і з Торонто до Едмонтона окремо заказала...там декілька рейсів кожен день
-
Дякую🙏
-
добрий день при подачі заявки CUAET не можу заповнити інформацію про батьків а саме не працює розділ де треба вказати країну проживання батьків, що в цій ситуації робити?
-
Или не правильно вводите или не работает сайт. Я три дня заполнял. Тоже то не пускал то сайт не доступен. Пробуйте через время. Всё получится. В тот же день при запуске приложение пригласили на биометрию. Тоже уже сдал вчера.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
-
🇨🇦 Планується відміна вимоги повної covid вакцинації та заповнення додатку ArriveCAN для в’їзду в Канаду з 30 вересня
Офіційної заяви ще не було, але про це вчора повідомили з урядового джерела.
Українцям правда і так можна було летіти без повної вакцинації, але потрібно було відсидіти 14-денний карантин.
Також збираються відмінити рандомне тестування серед прибувших.
Ну і ArriveCAN стане за бажанням.
Джерело - www.reuters.com/world/americas/canada-drop-covid-vaccine-requirement-entering-country-sept-30-globe-mail-2022-09-20/
P.S. Для в’їзду в США по тур. візі все одно потрібна повна вакцинація, по U4U для дорослих має бути як мінімум 1 доза (другу зробити в США протягом 90 днів).
———
Запис на біометрію Канади у Львові
Доставка паспорту на вклейку візи CUAET
Реєстрація у лотереї на грін карту США
Візовий супровід (CUAET, U4U, тур. віза США) з цінами і відгуками
З усіх питань звертайтеся до менеджера - @canadaforua_manager
Підписуйтесь на мене:
YouTube
Instagram