Канадський Марк Chat
-
Всім доброго дня!Де можна у Варшаві пройти медогляд для візи cuaet?
-
15330 114 Ave NW Тут безкоштовно меблі та посуду можно взяти. Працює по суботам, ми приїздили о 16:30. Не впевнена, що працює раніше 16:00.
-
Доброго дня. Як відправити паспорт на вклейку візи з України. Що ще потрібно крім листа на вклейку і паспорта
-
Краще зробити у Канаді, буде і дешевше і надійніше ( були випадки що люди були змушені два рази робити, бо в Польщі щось налажали)
-
Яка ціна там і там?
-
Залежить де робити, 80-100 CAD , в Польщі 400-600 злотих
-
Мої почали робити медогляд в Едмонтоні,правда у них є страхування вже. Візит до доктора обійшовся безкоштовно,флюрографію,яка коштує 40 дол.теж зробили безкоштовно. Аналізи не знаю ще скільки обійдуться. Я до чого,що краще робити у Канаді,воно точно не буде дорожче. Дається 3 місяці для цього,так що все встигнути можно. Одне тільки скажу,що краще пройти цей медогляд до того як почнете працювати,бо кожного разу відпрашуватися з роботи не дуже зручно,як що тільки почали працювати...і ще,як що взяли візит до длктора і не прийшли,то оплачувати прийдеться вам. Як що прийшли-вам безкоштовно буде. Це вже з медичною страховкою.
-
Дуже багато і гарних відео і надто багато часу витрачаєте на відео, люди привикнуть і будуть вимагати нових. 😁. Краще назнімайте відео в вільний час і поставте прем'єру з періодичністю 1 раз в тиждень. Так більше людей ознакомляться зі старими відео і будуть чекати нових. І вас розгрузить.
-
А який брали перехідник?
-
Зараз вже дають 30 днів, недавно змінили
-
ну таке собі, тема Канади зараз в топах для певних категорій людей. з частотою раз в тиждень - це 4 відео в місяць, таке собі. Канали мільйонники випускають 1 відео в 1-2 дні. Якщо Марку цікава тема ютуба, то все таки йому потрібно продовжувати в тому ж дусі і покращувати саму якість зйомок, обробки і т.д. В іншому разі так і буде пару тисяч і канал буде стояти на місці. ІМХО) Ще було б круто як би Марк приділив увагу звуковій доріжці і вирівлював її, щоб не було сильних перепадів рівня гучності. Бо інколи спочатку прислухаюсь, роблю голосніше і тут музика як не заграє на х2 гучності))
-
Для Ютуба головне періодичність, 1 відео в неділю це норм, та ще й правильно поставити теги, як високо так і низько релавантні. Так, трохи графіки, врізок, але то не голлвне. А також тема куает буде не довгою, ще півроку і ажіотаж буде спадати. І потрібна якась таємниця в відео, яка буде розкрита в слідующих, щоб людям хотілось дивитись нових.
-
Я не про видачу відео в ютубі чи якісь алгоритми, я про банальне бажання глядачів нового, цікавого і якісного відео. А періодичність як 1 в тиждень так і 1 в два три дні - для ютуба без різниці. Нарахунок оформлення, заставок і т.д. це вже другорядне, згоден, але для мене особисто важлива кольорова гамма, нормальні плани, з нормальною стабілізацією. Бо коли зображення сіре, ще й погода не завжди сприяє, руки трусяться, ривками все показують - то бажання таке дивитися немає. А на рахунок куаета - Марк і так вже давно про нього не говорить, в нього тема Канади, а куает це як інструмент. зараз туди приїде 100К людей і в тих 100К залишиться в Україні ще мільйон родичів, друзів знайомих, які так чи інакше можуть зацікавитись Канадою. Це так як і зі Штатами, там є блогери які роками показують своє життя, новини, історії зі Штатів і т.д. від самого переїзду туди. А про таємницю - то ви десь з серіалів взяли мабуть, я таке бачив може декілька разів від сили)
-
Добрий день.Донька отримала візу в травні,а в червні народила .Дитину вклеїли в консульстві в польщі в мами в паспорт .Як правильно подати аплікацію на дитину ?.Дякую
-
Не чула...