Канадський Марк Chat
-
Ну , якщо ви оформите доручення і заповните форму згоди на кур’єра ( не розумію як ви можете кур’єра знати наперед ) можливо і забере. Але думаю , що це неможливо Краще на місці з’ясовувати. Паспорт же не видають будь кому в візовому
-
Знайомі за кордоном. Багато хто через турагенціі з України відправляють. Я не мав знайомих і можливості два рази їздити( і без паспорта не факт , що заїдеш ). Відправляв через турагенцію
-
Таких вже доволі багато і з відгуками. Я особисто , відправляв через Корал Тревел , Чернівці. Вони возять в Бухарест. По Україні до них відправив НП
-
Добрий день, шановні) Дуже потрібна ваша допомога 🙏 Подала заявку-анкету на візу, плануємо їхати удвох з донькою, їй 17,5 років. Найближчим часом поїду здавати біометрію. Зараз знаходимось у Німеччині. Питання у тому, що донька не має закордонного паспорта (поїдемо в Україну у кінці жовтня, щоб оформити його). Є у неї український внутрішній паспорт (іd картка), але термін дії до 07.03.23. На її ім'я надійшов ось такий лист, але не можу зрозуміти, що з цим робити, бо мій рівень англійської пока що beginner. Будь ласка, допоможіть зрозуміти зміст цього листа!
-
Потрібно відправляти документи для отримання візи. Якщо подавали анкету по внутрішньому паспорту , то вам потрібно відправити пакет документів , замість паспорта фото дитини і зроблять разовий проіздний документ
-
Я так зрозуміла, що вони можуть надати строк візи тільки до кінця дії паспорта, а він закінчується 7.03.23 😢 Знаю, що біометрію можна не обов'язково на протязі 30 днів, а й пізніше. А чи можливо якось вирішити це питання , Ви не в курсі? Десь приблизно за місяць дитина отримає повноцінний закордонний паспорт, чи можливо буде вже на нього отримати візу? В 30-денний термін ми точно не впишемось з його отриманням, і чи можливо взагалі замінити у базі даних один паспорт на інший? 😳
-
В Україні зараз роблять термінові паспорти , місяць від подачі Ми чекали 28 днів Візу вам дадуть не по українському паспорту , а зроблять проіздний документ. Нажаль не знаю точно який його термін дії
-
Напишіть в кризову форму і запитайте у них , чи можна пізніше , бо чекаєте паспорт. Офіційна відповідь надійніша ніж моя , чи когось іншого з чатів
-
Навіть якщо дитині дадуть проіздний документ ( single journey travel document) , не думаю , що цого дія менше 6 місяців і за цей час ви доберетесь до Канади , вже там зможете отримати паспорт і податись знову на візу
-
Не так, візітор віза без ворк перміт сама по собі дає тільки пів року безперервного перебування в Канаді, п потім треба виїжджати. А саме ворк перміт чи стаді перміт дають право на безперервне перебування в Канаді поки ці документи діють . Тому всюди у вас запитують ці документи а не візу. Тому існує фоіл лесс віза, бо за візою необхідно тільки заїхати в країну. Далі важливий інший документ.