Канадський Марк Chat
-
Дякую за відповідь
-
Будь що, що може вас дискримінувати як особистіть, варто прибрати із резюме. Рекрутери навіть не розглядають такі резюме, щоб потім їх не могли притягнути до відповідальності. Гендер, раса, ваше сімейне положення, стать - це нікого не має стосуватися окрім вас. Вас будуть оцінювати за досвідом та навичками.
-
Fernkorngasse 10 2nd Floor, office Top N/203, 1100 Wien, Австрия
-
Краще самому поїхати і закинути паспорти у поштову скриньку так буде скорше
-
З ж/д вокзалу іти пішки 15хв.
-
Щиро дякую, але ми у Швеції , тож хочу туди відправити. Та чи пришлють мені вони їх назад?Моя мама відсилала тут на місці ,а назад паспорт повернувся через три місяці.Кажуть у Швеції найдовше вклеюють.
-
Доброго здоров’я! Може хтось знає: чи можна отримати допомогу на дитину яка народилася в Канаді по приїзду в Канаду? Ми як приїхали то отримали з жінкою по 3000, зараз народилась дитина, чи можна податись на 1500 допомоги і якщо так то як це зробити? Дякую
-
-
Моя сестра їздили у Варшаву в якомусь торговому центрі офіс і дійсно жива черга,дуже рано вони зайняли,здається о п'ятій і були вже вісімдесяті десь...але черга швидко йде і вже біля одинадцятої здається вони здали документи. Але це було майже місяць тому,може зараз менше вже🤔