Канадський Марк Chat
-
Марку видали обох
-
Шановна адміністрація, це не про політику, це про війну.
Гайз, New York Times випустило статтю про бідних росіян, які поспіхом знімають z-отчки з тачок і тікають в гейські країни нато, бо вони зненацька стали "носогласни" з режимом питуна і проти війни, яку він особисто веде з українцями (іронія якщо що) Запрошую всіх бажаючих лишити Нью Йорк Таймс камент, де ви готові прийняти кілька бідних росіян біженцями в житло в Маріуполі, чи на північній салтовці.
www.instagram.com/p/CjN5D0UuwgN/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Напишіть як є😊
-
Доброго дня. Цікавить Ваша думка. Родичу 17 р. має вже вклеєну на 10р. візітор візу. Якщо він хоче 2-3 роки повчитися в Україні, а потім , я так розумію, що КУАЕТ буде не актуальна вже, йому прийдеться подаватися по певній міграційній програмі. Чи ця віза буде актуальна, чи потрібно буде подавати на іншу (відповідно до певної міграційної програми) ?
-
Доброго дня, які в Едмонтоні є перспективи для людини з дипломом та досвідом роботи в нафтовій сфері? Потрібно проходити якісь спеціальні курси чи закінчувати коледж?
-
Дійсно , насправді фб це просто діч, як не зайду туди , завжди якась херня , то чоловіки жаліються яка Україна хренова і як добре що вони переїхали в Канаду , то жінки шукають жінку своїм синам , кста адміни тих груп взагалі неадеквати , якщо висловлюєш свою думку або пишеш правду в більшості цього не допускають взагалі як контент групи , тоді питання , нахрена вони взагалі існують , групи Українців в Канаді взагалі хєрня , одні мамонти які не можуть прочитати інфу в інтернеті , і питаються чи заповнює хто куєт безкоштовно чи тільки потрібно платити , це ж який бізнес з них можна зробити
-
Ще бували такі ситуації , читаю щось там , ніби питання таке що дійсно в неті важко знайти , але я можу відповісти на нього , і пишу цій людині в приватні повідомлення , вона тижнями не читає , зато викладає ще 40 таких же постів лише іншими словами , коли пишеш їй , відповіла в приватні - ігнор , ніби до стіни горохом
-
Доброго дня! 💙💛 Підкажіть, будь ласка, чи можливо у провінції Манітоба поміняти українські водійські права на канадські, якщо термін їх дії закінчився у 2008 році?
-
Марк, а чи є таке відео про Онтаріо?
-
Подібне до того як про Едмонт знімали