Канадський Марк Chat
-
І це і це тут нормально
-
Фути
-
Доброго дня
-
Можливо хтось допоможе, відправив паспорт в Лондон на вклейку, відправляв з Едінбурга
-
Прийшов трек номер
-
Але не пише де відслядковувати
-
Немає за що
-
Всім привіт.Не підскаже чи можна працювати в Альберті, якщо всі документи є крім Health Card?
-
Так, можна
-
Дякую
-
Недавно задавався таким же питанням. Гнав авто з штатів для себе, хороша тачка, удар адекватний, безпека ціла, ну короче все впорядку. Але трохи вивчивши те питання зрозумів що це ну дуууууже геморойна справа. І не сама процедура перевезення авто. Доречі в Канаду з Європи привезти авто значно дорожче ніж привезти з штатів в Європу. Проблема в тому, що страховка дорожча, проблема взагалі з документами незалежно від того чи ви будете її там розмитнювати чи їздити на українських номерах (доречі так трохи легше з документами). І яка її подальша доля, тобто вона ваша довіку, або до преса. Повірте, воно того не варте. Я свою продав, і чуть не плакав....
-
Добрий день, я прилетів по Foil-less visa ііі хочу вклеїти її в Канаді. Свою заявку я зміг подати, через те, що маю WP все пройшло ідеально але моя сестра якій 13 років не має WP і через це маю проблеми з подачею її заявки. Вона ж вчиться в школі тому в неї нема ніяких документів які там вимагаються, наприклад документ який підтверджує,що вона буде навчатись наступний семестр в школі або інші документи про які я перший раз чую. Хтось вже заповняв заявку на вклейку візи в Канаді для дитини в котрої немає WP?
-
Імпортувати авто в канаду можна лише старше 15 років(не впевнений щодо купівлі авто з США, здається там простіша процедура)
-
Якщо авто куплено і імпортовано безпосередньо з штатів в Канаду, то так, процедура значно простіша. А якщо вона ще покаталася по світу, то інша ситуація. + До того всього документи по карфаксу селведж, хз як пройти сейфті, на це питання я не знайшов відповіді
-
Взагалі дивуюсь що такі варіанти розглядаються. Продати там, купити тут і всі проблеми.
-
Все залежить від самого авто. Для прикладу, в мене був Jerp Cherokee 19 року з пробігом 96 тис км. Яка її ціна в Канаді?)) У людей різні ситуації, продати в Україні за безцінь, а в Канаді можна взяти корчака... Спілкувався ще з однією жіночкою, в них Infinity QX 70. Також шкода віддавати, гарне авто. Але змушені