Канадський Марк Chat
-
Усім привіт!😊 потрібна міні консультація на рахунок оплати готівкою за послуги. Допомагаю з програмним забезпеченням і ремонтом комп’ютерів (на скріні), і от хоче мені хтось віддячити та заплатити готівкою:
- Це легально?
- Якщо так, де це фіксувати?
- Що ще потрібно знати про це?
Хто би міг пояснити - напишіть тут або в приват, дякую ☺️
-
Легально, якщо ви сплатите податки Канаді за ці послуги. Можна оформити себе як селф емплоймент. Але там є певні нюанси, що якщо ви заробляєте менше за якусь певну суму на рік, то оформлювати не обов'язково і не обов'язково платити податок, але, я так розумію, що показати дохід все одно варто. З цим питанням я ще також знайомлюся, бо так само працюю сама на себе.
Ви маєте врахувати, що ця робота не підійде для отримання permanent residents, якщо у вас є такі мотиви.
Читайте/питайте/гугліть про самозанятість у Канаді та як правильно це оформити.
-
Дякую. Ваша інформація вже щось. І ні, як підзаробіток більше
-
Підкажіть будь-ласка, хто вже в Канаду приїхав з дітками, треба свідотство про народження дитини перекладати на анг.для перетину кордонів? Чи його дивляться тільки українські погранці, а іншим достатньо тільки паспорту?
-
Ми нічого не перекладали. Все пройшло добре цього вистачило щоб в'їхати до Канади
-
Дякую
-
Ми перетинали кордон із 4 дітьми і в кожного був закордонний паспорт, то свідоцтва взагалі не питали. І вже тут коли оформляли дітей в школу, попросили свідоцтво (і то український без перекладу).
-
Мене чекає така сама процедура, з задоволенням послухаю)
-
Всім привіт,сьогодні в Україні дуже страшно.Багато випустили ракет на нашу неньку,всі сидомо в укриттях.
-
Тримаймося 🙏🙏🙏
-
Це напевно вперше так сильно бомблять. Дрони летять також з Білорусії. Вибачте, якщо задіваю політику
-
Яка ж це політика?!....то наразі наше життя 😥😭
-
А ви мабуть не в Україні зараз, чоловіче ?!