Канадський Марк Chat
-
Як жити на Україні і не знати мови, про що ви говорите? Я проживаю в одній з країн Європи де є дві мови. Без знання мови країни, ви не влаштуєтеся на державну роботу. І ніхто не кричить, що вони націоналісти, що хтось когось принижує. Не знаєш, то вчи
-
Конкретніше *не знає : писати, читати, спілкуватись Якщо є розуміння , це вже база. Перший крок Немає тут ніякої дискримінації Все просто . Україна - українська, Велика Британія - англійська, Німеччина - німецька... От така проста логіка Українська для українців - не іноземна мова, а органічна і державна, національна
-
В Україні не говорять На Україні
-
А Канада чия?
-
Англійська чи французька?
-
Вибачте, можливо я допускаю деякі помилки, достатньо довго прожива в інших країнах, можливо роблю деякі помилки.
-
То і Україна українська з тими мовами які є.
-
В Україні дуже багато проблем. І мовне питання десь на 100му місці. А до того є все інше. Корупція, суди, поліціЯ, закони не працюють і тд
-
Корупціонерам байдуже красти гроші на російській чи український вони дуже швидко можуть пристосуватися до нових умов. І качнути мовне питання заради політичних балів перед виборами
-
Ні, не правильно, цим користуються наш ворог і прийшов захищати російський народ.
-
То я написав і я вам відводів як то може бути що люди не вивчали української мови, я про старше покоління. І навіть якщо вивчали і знають і можуть спілкуватися, я про те що не треба примушувати, так державна українська, в побуті нехай спілкуються усі як захочуть і не треба вважати таких людей «неправильними» саме з цього розпочався срач, а не проти української мови
-
Як можна вирішити мовне питання коли можна хабаря дати на трасі за те що бухий їхав
-
Вже якось без російської мови ми можемо обійтися, вчіть англійку, французьку, іспанську, ці мови вам точно стануть у пригоді