Канадський Марк Chat
-
Друзі поділиться інфою, ті хто прилетіли з ворк візою на 3 роки, який вам видали ворк перміт, я маю на увазі терміни
-
Доброго дня спільното. Хотів би запитатись чи хтось має контакти ліцензованого іміграційного консультанта по Альберті..можливо хтось користувався такими послугами та має рекомендації. Бажано людина яка має досвід іміграції ІТ спеціалістів. Заздалегідь дякую всім.
-
Питаня , при регістрації на біометрію пише таке !( Ви перевищили допустиму кількість реєстраційних записів Але це перша спроба !(( Що робити ?!(((
-
Так, а як це зробити ? Не від домашнього інтернета а від мобільного наприклад ? Вірно зрозумів ?
-
Аге, зрозумів !) дякую !)
-
Доброго дня . Підскажіть будь ласка , я і чоловік вже отримали візу , а дитині вже 4 місяць немає відповіді . Можливо хтось має зразок повідомлення яке потрібно написати , щоб швидше розглянули . Буду дуже вдячна )
-
Дуже дякую )
-
Усім привіт) Цікаві теми у вас тут 😌 Хочу поділитись своєю історією. Я з Донецької області і спокійно перейшла на українську мову. Спочатку було трішки важковато звикнути але все ж таки я розмовляю українсько. Спілкуюсь з всіма своїми друзями які російсько мовні, теж українсько. Деякі друзі не зрозуміли цього, іншим всеодно а є такі що самі захотіли спілкуватись українською. Жалію що тільки зараз зрозуміла наскільки це важливо. Це діло кожного українця якою мовою розмовляти, якщо це важливо для людини то вона буде вчитися спілкуватися українською. Ті люди які не розуміють і кажуть ( Это не важно, я не могу, я не умею, мне тяжело, либо стесняюсь) Це просто відмазки! Я нікого не змушую спілкуватися українською мовою. Просто я вірю що українці рано чи пізно зрозуміють наскільки важливо спілкуватися державною українською мовою.
Взагалі то зайшла подивитися якусь цікаву інформацію стосовно Канади а тут таке) Потрібно до всього підходити з розумінням, без агресії. Українці дуже сильний народ! Вірю в нашу перемогу! Усе буде добре 💙💛 Усім гарного настрою 😉
-
Молодчинка!
-
#копірайтер Шукаю роботу копірайтера, редактора текстів. Мови: ✔️ Англійська; ✔️ Українська; ✔️ Російська. Великий досвід роботи. Тематики: фінанси, банки, крипта, гемблінг, бьюті-індустрія, медицина, психологія та інші. Порадьте, будь ласка, на яких ресурсах ще можна знайти роботу. Дякую за будь-яку допомогу.
-
Підскажіть будь ласка хто вже летів до Канады через Лондон, взагалі то якщо пересадка в Лондоні займає меньше доби то транзитна віза не потрібна. Але дуже часто треба змінити аеропорт в Лондоні. Чи не буде проблем в пересуванні Лондоном без транзитної візи? Дякую.