Канадський Марк Chat
-
Можливо є хтось хто зараз в Торонто і чекає рейс?
-
Повернути вартість частини квитка неможливо у більшості компаній. Можна перенести наприклад дату зворотнього вильоту, зважаючи на ваш тариф. Можна просто не летіти назад і зворотній рейс згорить. Також у деяких авіаліній є можливість зміни ПІП з доплатою, але на частину квитка навряд чи це можливо.
-
Дякую
-
Дякую
-
Дякую
-
Привіт хотів уточнити по відправці паспорту на вклейку візи. Маю намір відправити паспорт поштою з України у візовий центр Варшави, а щоб забрали його знайомі що перебувають в Польщі. Як написати довіреність на знайомих? Що мені вказати в записці із зворотними реквізитами та VFS Consent Form ? Я так розумію що в даному випадку квитанція про сплату на кур’єра не потрібна ?
Також цікавить що при відправці я маю вложити в конверт:
- Паспорт
- Original Passport Request
- Biometric Validity Letter
- VFS Consent Form
- Довіреність ?
- Записка із зворотними реквізитами?
-
3 і 6 не потрібно 5 віддати друзям з копією паспорта ( потім забирати будуть по ньому ) Сплачувати нічого не потрібно і чеків вкладати На друга заповнити третю сторінку форми
-
Як оформити довіреність на друзів чи достатньо буде копії паспорту і заповнена на них форма?
-
Лампочка з детектором руху Ціна + Доставка = 36.8 грн 7 осіб a.aliexpress.com/_EvUWwDj
-
Я забирав в Бухаресті з формою і паспортом Знаю що люди ще пишуть довільно Я такий , доручаю такому , забрати паспорт , там
-
Дякую
-
Нехай щастить
-
Доброго дня всім. Підскажіть, будь-ласка, чи можна десь пройти медкомісію до прильоту в Канаду? Ідеальний варіант Україна (Львів), або Польща. Дружина планує шукати роботу у дитячих садках, тому хотілось щоб
-
по прильоту вже отримати дозвіл на роботу з дітьми. Дякую за відповідь.
-
Є у Львові. На урядовому сайті Канади , є список всіх сертифікованих лікарів
-
👍 Дякую!
-
Work permit діє 3 роки с моменту приізда в Канаду, чі коли видали візу? Дякую
-
З аеропорту