Канадський Марк Chat
-
Так просто ще на етапі в україні розуміти куди їхати і по чкій програмі До прикладу, зайшли на сайт альберти, подивились які вимоги до пр Зайшли на джоббанк, побачили що роботи є, приїхали, відпрацювали, отримали пр)
-
Просто вирішіть куди їхати ще в україні, альберта на склад чи водієм) Я не знаю, на острови на ферму) Саскачеван на елеватор) та й відразу йдіть по плану
-
Ні, не будуть, на якій підставі? Ви будете виступати спонсором і там необхідно показувати доволі великі суми на утримання, щоб їм дали дозвіл на перебування тут.
-
Зрозуміло! Дякую за відповідь
-
Вам би краще всі перемінні данні десь занотовувати, дописи в чатах не є істиною, люди висловлюють свої думки, бачення і тд. Зараз вся інформація є на офіційних сайтах, як на мене, лише після вивчення данних з офіційних джерел можна будувати плани на майбутнє, паралельно читати хто тут що пише
-
Тут одна перемінна. Чи варто змінювати своє життя? Якщо вам більш-менш непогано в Європі,то не варто змінювати місце проживання на за океаном.
-
Більш-менш непогано - це поняття відносне, і декому, щоб зрозуміти що було більш-менш непогано треба зробити візу (як не зробити, якщо в фб пишуть - віза в Канаду в паспорті лишньою не буде) і полетіти за океан
-
Більш-менш непогано -- це суб'єктивне поняття. Якщо дорослий зрілий чоловік рахує ,що він спроможний на більше ,ніж те ,що він має в Європі- тоді треба щось змінювати у своєму житті. Канада. А може США?
-
Для багатьох це було імпульсивним рішенням
-
Імпульсивне рішення може бути тільки в інфантильних осіб, не обтяжених сімейною відповідальностю. Хоча, звичайно,я можу помилятися.
-
...а як же пости в фб про безкоштовні квитки з Канади?
-
Якби я був адміном давно би вже вас кікнув, після слів про українців.. і після цього огидного знеохочення людей, яким ви тут займаєтесь..
-
і як буде визначатися цей певний роботодавець?
-
З того, що я чув , вони розуміють, але багато будуть робити вигляд, що ні. Та без французької буде важко отримати будь яку роботу.
-
Добре, що Ви не адмін 🙂
-
Буду вчити французьку. Монреаль це топ місто в світі. Там доречі платять гроші за те що ти вчиш французьку (400$ місяць).
-
І судячи по відгукам, в Монреалі дешевша оренда житла і його легше зняти.т
-
Підкажіть будь ласка. Отримав візу до Канади чи є термін що до прибуття в Канаду?
-
Дуже просто. Якщо роботодавець вам надає джоб офер, на підставі якого ви відкриваєте робочу візу, то в першому аеропорту Канади ви отримуєте закритий ворк перміт. Якщо ви прибуваєте до Канади за програмою CUAET,то отримуєте відкритий дозвіл на роботу.
-
Подивиться співвідношення зарплат до цін на нерухомість. І порівняйте з Альбертою. Якщо це для вас важливо.
16 Jan 2023, 06:08
25661/64839
13 Jan 2025, 17:32