Канадський Марк Chat
-
Питання в тому,що ви очікуєте від Канади ?
-
Вам добре радять, а ви не вірите.
-
Добре кажете. Мені мій син так сказав у відповідь на мої надокучливі поради- тато, я не хочу жити твоїм досвідом, я хочу прожити СВОЄ життя. Та й таке😁
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, чи були в когось проблеми з вильотом з пересадкою в Європі після закінчення безвізу?
-
Очікування це суб'єктивне питання. Щодо мене то я завжди "готуюсь до гіршого та надіюсь на краще". Тому я не маю завищених очікувань. Також я майже рік жив у США і приблизно уявляю що таке Канада.
-
Я Вилітав зі всім чим можна простроченим... Мені тільки сказали що мене не пустять назад, тільки через 180 днів чи 90 не пам'ятаю... В мене ніяких прихистків, біженств, песелів укр, дій пл чи ще такого чогось не було .. Що саме у Вашому випадку буде я не знаю...
-
Отож.
-
Для себе маю. Та хто я такий щоб відмовляти людей туди їхати, чи навпаки агітувати?
-
Тоді ви маєте відповідь на запитання,чому саме Канада? І яка саме провінція. Бо Канада дуже різна
-
Підкажіть, можливо хтось робив медогляд в Європі, чи брали у вас аналіз крові?
-
Ні) Хочу щоб IRCC побачив Здивувався що не беруть аналіз крові в Грузії Кажуть такі європейські регуляції для українців