Канадський Марк Chat
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️ 4132827018343573
-
Віктор, так як документи у вас на початковій стадії оформлення, у вас є трошки часу. Так як ви сказали що для вас церква важлива, я би порадила вам зконтактувати та познайомитись з католицькою громадою, можливо вони би допомогли з житлом на перші 2-3 тижні (поки ви зробите необхідні документи і влаштуєтесь на роботу). У вас сім'я велика і я прекрасно розумію ваші хвилювання. Я вам дам їхні координати. m.facebook.com/100080395824828/ eeparchy.com/2021/10/18/st-vladimir-parish-red-deer/
-
Прилітаю в Едмонтон 11-го березня, зміг би вам без проблем все встановити, але ще сам не знаю де я буду жити і шо і як взагалі, але з радістю вам би допоміг )