Канадський Марк Chat
-
Останнім часом помітив все більше постів у соц мережах що знайти безкоштовне житло стає все складніше.
Вже почали виганяти наших співвітчизників ( звісно вони не признаються по якій причині )
Когось прийняли безкоштовно тому що просили і казали що їдуть як біженці зовсім без грошей, а через тиждень купують дороге авто.
Таких історій ціла купа.
Люди почали робити висновки, тому розраховуйте лише на свої сили щоб не сталось так що приїхали і опинились на вулиці.
Взагалі мені здається їхати в Канаду без грошей це дуже ризиковою справою.
-
Це підтвердження біо?
-
Чомусь в українців є риса - поливати брудом одне одного. Навпаки, треба пишатись і казати всюди, шо ми найкращі)). Он, московити в лайні живуть, а себе вєлікімі вважають. А те, що Європа і світ скоро втомляться від нас, то є закономірне явище. Тому до праці)))
-
А ви спілкуватись?
-
Так. Це підтвердження, що Ви пройшли здачу біометричних даних
-
З днем народження Марк.🎂🎉 Дякуємо вам за ваші відео та за допомогу українцям
-
Підскажіть будь-ласка, можливо хтось знає. Якщо у мене є загран паспорт зі старим призвіщем, яке було до того як я вийшла заміж, я не встигла його замінити, мені зробили візу на цей паспорт, але в візі вказали нове призвіще, чи не буде в мене проблем в аеропорту? При здачі біометрії я дала їм мій одноразовий документ для в'їзду та також внутрішній український паспорт, але вони вказали в візі лише мій загран який не дійсний тому що там старе призвіще.
-
Вам вклеїли візу чи дали цифрову?
-
Щоб замінити паспорт на новий потрібно чекати від пів року до року так сказали в українському посольстві.
-
Цифрову візу
-
Їдьте по ній з довідкою про зміну фамілії і поточними документами
-
Чи ви маєте на увазі замінити на внутрішній український паспорт?
-
Дякую, таку довідку необхідно отримати в українському посольстві?