Канадський Марк Chat
-
Багаж ніхто не перевіряє,ну як що ціла валіза ліків може й проблематично буде😅...але так везіть що вам треба на перший час...
-
Якi вони брали з собою питаю,бо багато людей тут якi ïхали у Канаду до друзiв i володiють хоть якоюсь iнформацiею У нас там нiкого немае,тому i питаю
-
Беріть все , що вам потрібно на перший час , що використовуєте. Температура , горло , живіт , особливо для дитини. Ліки тут теж є , можливо інші. І потрібен буде час , щоб розібратись і звикнути
-
Спасибо
-
Я також переживала щодо перевезення ліків від мігрені (вони тут тільки по рецепту), брала всі чеки з аптеки і оригінальні упаковки, але перевірки основного багажу (сумок, що йшли у багажний відсік) не було, тобто дарма переживала. Візьміть йод із собою (раптом горло полоскати...) - тут його не знайшли. Добре, що я взяла очні краплі, бо щойно починалось запалення ока - одразу було чим допомогти собі. Можливо краплі для вушок. І, звичайно, беріть ліки від менструальних болей, бо тут переважно Адвіл і Тайленол - без рецепту, але це і не спазмолітики.
-
Я не вказував кабінет , просто хлодна і тд. Написав вфс глобал і все
-
Щиро дякую вам за вiдповiдь
-
Якщо маєте проблеми із зором - одразу робіть окуляри, купуйте лінзи на Україні
-
Доброго дня друзі, можливо хтось з вас має зразок доручення в довільній формі щоб хтось міг замість мене забрати мій паспорт з візового центру. Дякую!
-
Ну як що вам дали вже візу,то вона з дозволом вже,чому мають відмовити в аеропорту? Там же в електронному листі вже є дозвіл на роботу,раніше треба було його розпечатати і віддати офіцеру,зараз вже вроді не треба,у мене не питали в Торонто.
-
Вам ще не вклеїли візу?
-
Так, відповідаючи на ваше питання - це окремі документи. Однак наразі я не чула жодної історії, де людям, які подавалися по куает, відмовили у ворк перміт. Зараз вклеюють не візітор візу, а ворк на 3 роки і під неї дають ворк перміт.
-
Навіть з візітором по ідеї мають давати ворк перміт. В крайньому випадку можна роздрукувати або показати електронний лист, де вам видано перміт (такий мав прийти на пошту, якщо ви вказували, що хочете працювати)
-
Вам дадуть дозвіл,не переживайте. Ця программа разом з візою дає і дозвіл. Все буде добре...