Канадський Марк Chat
-
www.alberta.ca/immigration.aspx
-
Тут ? Де ? Може не туди дивлюсь ))
www.alberta.ca/exchange-non-alberta-licences.aspx#jumplinks-0
-
Яке українці мають відношення , до інших провінцій ?
-
Тут більше інші юрисдикції підходять А там рік
-
Вірно, провтикав
-
Це так само , як всі біжать WP змінювати Кому треба і кому не треба Вимоги немає його змінювати , є вимога , мед комісію пройти
-
Все не однозначно )))
-
А якщо наприклад у мене є права але Британської колумбії(Ванкувер), і хлчу переїхати в Альберту Мені потрібно здавати якісь тести?
-
Залежить який клас і який термін посвідчення
-
Тобто по вашому українці можуть їздити на своїх правах рік, а канадці з інших провінцій тільки 90 днів?)
-
Повні права Вже 2 місяці права у Ванкувері маю
-
www.alberta.ca/exchange-non-alberta-licences.aspx#jumplinks-0
-
Це не по моєму 🤷♂️так написано Тому і написав , що не однозначно З канадійцями інша ситуація , їм пропонують змінити , а іноземцям їздити і складати іспит
-
Ось це воно, якщо людина не резидент Канади, не збирається ним бути і перебуває тимчасово у Канаді, то рік. Єдине, що права мають бути міжнародного зразка.
-
Про IDP взагалі треба читати докладніше, там залежно від країни, від року до 3 наче як, але тут я вже не впевнена точно, бо не читала, тільки чула)
-
По провінційній я так розуміє , бали ніякі не рахують. Просто потрібно відповідати вимогам
-
Там де обмін прав з інших країн взагалі термін не вказаний, це і лякає, чомусь думаю що він не може бути більший ніж для канадійців з інших провінції.
-
Про термін з інших країн вище написано , не там де обмін
-
Вони чомусь то розділили, певно мається на увазі тих тимчасових які покатаються і свалять, без обміну.