Канадський Марк Chat
-
Як людям взагалі в голову приходить Вінніпег? Ви врахуйте, що після прижиття на одному місці не так легко і переїхати,а той Вінніпег то ін зе міддл оф ноувер.
-
Не буде проблем, тут таких як Ви багато, я втому числі.
-
Також в Лойді
-
Не знаю, там не жив. Але я виходжу з того, що Манітоба не найпривабливіша провінція, все плоске і рівне як стіл, до гір мільйон кілометрів. А так то все як і всюди.
-
Мені Вінніпег подобається, не жалію що сюди приїхав
-
Я думаю не так пагано,як проблематично потім переїхати. Квартири тут без меблів і відстані немаленькі. Переїзд в копіжчку влетить...Подивіться на ютюбі багато рвзних відео про різні міста. Ми обрали Едмонтон тому,що оренда найдешевша і податки невеликі і вцілом мені подобається тут. Калгарі теж приваблює,але там дитло вже дорожче,тому поки ми орендуємо сидимо на місті,а як дай Боже буде можливість купити щось.. тоді треба гарно думати...мене теж гори приваблюють🥰
-
Перепрошую, я не дочитав до кінця Ваше повідомлення. Ви хочете на ПР подаватися в Альберті живучи в саск. Не думаю, що то краща ідея. В саскачевані легше як на мене зробити доки.
-
Треба подавати де живеш?
-
Так. Для чого Вам, живучи на саск стороні, маючи саск водійські права, проживання, хелс кард, зв'язуватися з альбертою?
-
Тому що там робота
-
І що? Ви ж в Лойдмінстері, це унікальне місто, яке пополовині в обох провінціях. Я також жив на саск стороні, а робота була на Альбертовській. Отримав провінційну номінацію в саск, потім робив пр і громадянство.
-
Превратили чат в помойку. Марк, обрати внимание.
-
Бред какой-то
-
Ось такий руський мир😂😂😂 для них свої правила)
-
Доброго дня усім. Оце трохи застудився на морозі, підкажіть, що від застуди можно купити в Канаді без рецепту? Я мешкаю у Вінніпезі, сьогодні тільки п'ятий день, то ще такою інформацією не володію