Канадський Марк Chat
-
Fort Mac, Lethbridge, Rocky Mountain House, Hinton, Edson, Slave Lake, Cold Lake, Grand Prairie, Lloydminster, Camrose для прикладу.
-
Доброго вечора, хтось летів в канаду через лондон? Буду вдячний за любу інформацію
-
Дякую друже)
-
У нас адрес був неправильно вказаний то ми ішли знов до банку і переробили а потім вже подались на допомогу
-
Є сумніви , що в 2025 році на три роки дадуть, хіба що до дати в листі
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка батькам прийшов вже паспорт з візою а дітям не прийшов навіть лист на відправку паспорта, що потрібно робити?
-
Цікаво, що популярного серед українців РедДіра немає ні у відео ні у вашому списку) Можливо цей рейтинг для пенсіонерів які своє заробили, і їм доживати віку в красотах типу Банфу? Чи дійсно рейтинг має підстави?
-
Можна спробувати написати в кризову Телефонувати в офіс ircc Чекати
-
Дякую
-
Я не дивився відео, лише початок. Але коли рейтинг поч з Банфу, то далі нема що дивитися людям треба реальні містечка з роботою і дост житлом, а не Банф, Кенмор, Джаспер і т.п.
-
Шановні, всім доброго вечора! Підкажіть, де краще шукату роботу у креативній сфері, порадьте сайти. Я профессійний ретушер з 15-ти річни досвідом, процюю з часописами різної тематики. Займаюсь підготовокою зображень для подальшого друку (робота з RAW-файлами, колькорокорекція, ретуш). Також фотографую, знімаю та монтую відео. Але першочергове то ретуш та обробка зображень.
-
Хоча Банф тільки на 10, 1 - Сент Альберт 🤔
-
St. Albert спокійний і зразу біля Едмонтону, може тому.
-
Тепер мушу подивитися відео 🙂