Канадський Марк Chat
-
Вітаю. Потрібна порада хто вже в Канаді. Ми сім'я з двома дітьми. Малечі 1 рік, старша школярка. Якщо буде працювати один дорослий, то грошей не буде вистачати на всі витрати. Про садочок., як я зрозумів, можна забути так як великі черги. Як бути? Дякую всім за адекватну відповідь
-
🔷🔶Доброго дня шановні💭
Прошу поради щодо CUAET З сім'ї продавали 3 заявки одна вже прийшла на вклеювання , Не прийшло на 2 осіб на вклеювання візи у паспорт Очікуємо вже 5 місяців
Що порекомендуєте в даному випадку робити(в кризову форму писали)
Дякую наперед за відповідь
Шануймося бо ми того варті 🟦🟨
-
Що саме вас цікавить ? Зручно ,коли немає змоги відправити паспорт для вклеювання візи Але зараз термін очікування відповіді , може в рази перевищувати термін вклейки
-
Ви в Польщі ?
-
Куди ви не можете записатись ? В Чехії немає візового центру В Австрію відвезіть , за тиждень будете з візами
-
Дають електронну візу , папірець на пошту приходить З ним маєте можливість протягом 6 місяців , вилетіти в Канаду , але з обмеженим переліком країн для вильоту Потім в Канаді , потрібно буде подаватись і вклеювати , якщо така віза потрібна буде
-
Записуєтесь в який візовий центр? В Відні запис не потрібен
-
Я в аеропорту вказав суму значно більшу за1к на себе і дружину , мене направили на додатковий контроль, з талончиком, при виході майже з аеропорту, чоловік подивився на нас , спитався чого нас сюди ( до нього направили) я йому дав талон, він перепитав скільки у нас грошей і яких, я йому відповів, він викинув талон, скзав що нам не потрібна перевірка, побажав нам вдачі) Сказав що якщо не вас не більше 100к готівки чи на рахунках ,немає пару кг золота, то ви їм не цікаві... А ну от я не маю такого талону, а можливо хтось має? Що комусь давали талони? Дякую
-
Так Ви там прости вкидаєте конверт з документами в скриньку і все Якщо потрібна зворотня доставка , сплачуєте візовому і отримаєте в Чехії паспорти Або особисто забираєте