Канадський Марк Chat
-
Доброго дня ! Підскажіть будь ласка , записала маму на біометрію на четвер , а вона попала в лікарню . Як правильно перенести візит ?
-
Дуже дякую )
-
Виграла ці квитки минулого разу 14.11, та й досі на них чекаю 🤷🏻♀️ Чи ви не підкажете як довго їх треба чекати, може знаєте?
-
Доброго дня. А як ви дізнались, що виграли квитки?
-
Так одразу ж видно, коли вибираєш кількість місць і потім приходить лист підтвердження реєстрації в через кілька днів ще зв’язуються
-
Добрий день ,скажіть будь ласка,чи хтось знає такий схожий чат,але з Квебеком
-
Підкажіть будь ласка
Я оплатив зворотню доставку щоб з VFS надіслали паспорт , то це підтверження що оплачено? -
Так Таку суму заплатили ?
-
Так я два рази по 37.30€ заплатив і чек- роздрукував і поставив у конверт (2 паспорти)
-
✍💼Для тих хто шукає роботу:
Ярмарка вакансій. Фредеріктон. Середа, 30 листопада. Деталі та реєстрація за посиланням нижче👇 bit.ly/3EuXSto
-
Дивіться вашу інформацію мають перевірити і лише тоді коли все перевіряти вони приймають рішення давати вам ці квитки чи ні😀Якщо так то звісно вони вас повідомлять протягом 2-3 тижні від дня виграшу квитків
-
Підкажіть будь ласка, може хто вже цікавився, наскільки реально отримати ПР в Альберті, працюючи в Макдональдс або щось типу цього? По Noc kitchen helper. Англійська В1, думаю що екзамен на 4 напевно здам.
-
Доброго вечора. Підскажить на яком сайті купувать квітки на літак до Канади? Дякую.
-
Чи хтось може порекомендувати дитячу стоматологію в Калгарі, Альберта.
-
Доброго дня хто з може найти роботу в канаді