Канадський Марк Chat
-
По старим вчився, 1 раз переглянув, з 30 питаннь 1 помилка, роад тест з першого разу, до речі здавав коли було -23... Все елементарно... 1 раз перед роад тестом взяв інятруктора, який росказав специфіку ізди та правил Канади... В мене таке відчуття , хто вдома не за сало купив, та їздив адекватно, той і тут здасть і буде їздити .. бо по об'єму в нас " з@дрочок" в ПДР, більше, і знаків і розмітки...
-
Інструктор хоча би один раз, то є дуже добра порада, сам так робив. Давно вже..
-
Я взяв інструктора, щоби трохи straighten me out, бо я думав, що супер пупер драйвер і завалив роуд тест першого разу. Купа дрібних заморочок, які вони хочуть бачити від того хто здає екзамен. Інструктор просто з'акцентувала на моїх помилках і все. Один урок. Наст дня здав роуд тест без проблем. Дуже багато друзів пройшли тих самим шляхом. Вже потім хлопці так тренували своїх дружин, я включно, і дівчата зазвичай здавали водіння з першого разу.
-
Власне, як з "язика зняли" я про заморочки, чек шолдер... як перестроюєшся, як здаєш "до тилу"... Головою вліво-вправо як переїжаєш перехрестя... З тим schoolbus, як він з тим "прапорцем" піднятим стоїть.. я б з першого разу без цих " нюансів".. теж би не здав
-
Йой, той шолдер чек. Я питаю нашо вам дзеркала взагалі?! А вони, то так треба. Доречі потім я звик до тих щолдер чеків і досі так їджу.
-
Я теж так думав, але при шолдер чеку ти впевнений на 100% коли перестроюєшся чи там інші якісь маневри. Ясно що то не бездумно, а по ситуації, але я їх використовую.
-
Маєте досвід та укр права? Здаєте їх разом тоді коли ви будете здавати 7 клас, бо по закону заборонено мати 2 водійських посвідченя... Чекаєте ще ( зі своїм 7 класом( як їх отримали)) ще до двох тижнів, має прийти інфо Вам на пошту що Вас досвід зараховано, і йдете в реджістрі, записуєтеся на роад тест, здаєте, вам видають тимчасове 5( в мене фул) в чекаєте ще до 2-ох тижнів і Вам прийде пластик на пошту..
-
А якщо Ви не показуєте нікому, що у Вас 2 чи більше прав, то як вони взнають? Треба бути мудрими, а не сліпо робити ,що типу закон каже. Ну це моя думка 🙃🙂
-
Не знаю того анекдоту, просто нині хтось тут описав схожу ситуацію
-
Хлопчик років 4-5-ти приходить в молочний магазин, ставить на прилавок бідончик і каже: – Мама шкажала шметани Продавець наливає сметану, малий бере бідон і йде до виходу. А продавець йому навздогін: – Хлопче! А гроші!? Малий: – Мама шкажала – в бідоні…