Канадський Марк Chat
-
Даже не знаю...
-
mpue.ca/
-
Моя 65 річна теща яка зовсім не знаю англ. і ніколи не літала без усяких проблем з усім впоралась. Тому не хвилюйтесь. чи у вас є якісь конкретні питання?
-
Не потрібно страждати, навіть, якщо вам не сподобається і ви вирішите повернутися, для вас це буде безцінний досвід) Сприйміть це як пригоду, коли ще у вас буде така нагода?
-
Прогорніть, будь ласка, чат трохи вище, я кидала фото, які раніше висилали учасники чату, там зазначені контакти, за якими можна отримати допомогу.
-
Та ніхто вже не вертається, бо це важче ніж вжитися тут.
-
Це не так, повертаються ще і як. Я знаю декілька сімей, які збираються покинути Канаду у найближчі місяці, вже продають речі і купили квитки.
-
Ну бо як трохи звикнете жити в країні з найвищим рівнем життя в світі, то вже не схочете вертатися в якусь там Німеччину чи Польщу 😂😁
-
Сама основна помилка це є переоцінювання Канади. Тут не є зле в загальному, але коли уявляти, що тут тече молоко і мед, то потім реальність виявляється трохи іншою.
-
Всім привіт! Чи можу я полетіти через Лондон в Канаду якщо нема візи у Великобританії. А так чи можу я покинути аеропорт для того щоб прогулятися по місту перед літаком ?
-
Ви щиро вважаєте, що рівень життя в Німеччині гірший ніж в Канаді? Дивно це чути, німецька економіка 4 у світі за рівнем розвитку, більше того скажу, Німеччина вцілому дешевша, особливо це стосується питань нерухомості (оренда /купівля) за Канаду, а купівельна спроможність у Німеччині на 16 % вища ніж в Канаді. Інша справа, що Канада привітна до всіх, вона набагато приязніша, ніж Німеччина, тому питання де вам жити буде залежати від того, до чого прагнитеме ваша душа.