Канадський Марк Chat
-
Мій чоловік летів з США через Лондон без візи. Але, це була одна авіакомпанія: без виходу з транзитної зони, проходження паспортного контролю та отримання багажу. Ті маршрути, які пропонує Ківі по хорошій ціні, зазвичай- лоукостер до Лондону, ще й часто зі зміною аеропорту.
-
Доброго дня. Маю питання, можливо хтось з таким стикався Я і син подались на визу 26 травня. Мені прийшов запит на візу,, сину ні (10 років.)Його паспорт закінчується 19 лютого. Будемо робити новий паспорт. Коли зроблять паспорт, потрібно заново подавать документи на візу , чи вони можуть вклеїти її в новий паспорт,якщо подати їм нову інформацію?
-
Хтось робив страховку на авто в провінції Онтаріо на українські водійські права?
-
всім привіт, підкажіть хтось у Румунію відправляв паспорти, можливо дитячий без аппрува? Як закінчилася історія, вклеїли візитор рекорд чи повернули паспорт без нього? Дякую
-
Раніше давали на 10 років туристичну візу, зараз дають на 3 роки робочу візу
-
Це я не знаю, можуть дати як на 2 роки а можуть дати і на 3 роки, залежить від візового офіцеру
-
Рахується з моменту в'їзду три роки (поки дійсний паспорт)
-
Але ліпше ще проконсультуватися у візовому центрі
-
Підкажіть будь ласка, мені написали з візового центру Варшави, що відправили паспорт до мене ще 17 днів назад (24.11.2022) але ніякої інформації як його відслідкувати. До тепер немає ніякої інформації від пошти і від візового центру, що мені робити в даній ситуації? (Паспорт йду з Варшави в Торунь (200 км від Варшави))
-
Робота/ підробіток в UBER. 1. Реєстрація безкоштовна. 2. Бонус за перші 100 доставок 540 долларів. Щоб забрати бонус треба зареєструватись за посиланням: www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=dgumkbeg7re5 3. Заробіток 19-25 долларів на годину. 4. У Едмонтоні можливо працювати тількі на машині з канадськими правами. Рік авто не важливий. 5. Час і локацію для роботи вибираєте самі. 6. Мінімальна англійська так як спілкуватися з клієнтами практично не потрібно. 7. Гарні чайові так як канадці щедрі люди. Додаткові питання у цю групу або у особисті повідомлення! Дякую! @DmCanada #uber #taxi #edmontontaxi #work #робота #таксі #убер
-
Доброго усім здоров'я. Можливо я і пропустив цей момент та хотів би щоб хтось показав, як в Канаді в аеропорту бути при прибутті. Мо яке відіо чи посилання хтось по доброті скине!? Їде дружина з сином 7 рочків. Як їй діяти в аеропорту? Куди звертатись? На що звернути увагу? Куди краще їй їхати, в яке місто?
-
Не приймають і не приймали
-
Ну так ПР не змінили, а тільки візи і дозвіл на працю. Тобто акцент не на довгострок, а на короткий термін. А короткий термін - це сезонні і низькокваліфіковані роботи