Канадський Марк Chat
-
Та що тут залишилось тієї школи, ну її. 😁
-
У нас вже й на роботу половина не ходить, бо брейк незабаром
-
Факси ? 😀 А я чекам і пластиковим карткам дивувався ) Стосовно "вимогливого споживача", недавно мав нагоду поспілкуватись з людиною котра давно займається продажами в Канаді, так от не такий і "вимогливий" масовий користувач ) (з його слів та історій) З іншого боку, коли робив картку в Костко, дідусь років так під 70 не дуже впевнено але дуже енергійно клацав на компі вносячи мої дані ) Тому залежить, думаю бізнес швидше буде розвиватись, а держпослуги можливо підтягнуться з часом)
-
Дуже дякую 🙌🏻
-
Шановна спільното! Oleh здав я сьогодні біометрію в Дюсельдорфі. Consent form від мене не просили, хоч я і перепитав декілька разів. Я запитав, чи потрібно його заповнювати при подачі на вклейку, відповіли - ні. Дивно.
-
Все обовʼязково підтягнеться, можливо, не так швидко, як ми того хочемо, але буде) Просто є з чим порівнювати. Але мені дуже подобається їхнє ставлення до роботи і особистого життя - закінчив роботу у визначений час і все, сів у авто і поїхав до сімʼї чи по своїм справам. Це збереження балансу дуже гарне, нам треба навчитися у канадійців відкладати роботу «до завтра» і свій час витрачати на родину чи на себе. Бо українці часто перепрацьовують, я знаю людей, які працюють і в вихідні, і вночі, і у відпустці, та дуже часто цю працю не оцінюють належне.
-
100% Не перший раз , це зустрічаю , а потім люди нічого не знають про свій паспорт. І в переліку документів вона є Ви в формі пишите свою електронну адресу , на яку потім приходять листи про переміщення паспорта , а ще довірену особу для подачі , або відбору 🤷♂️.
-
Це ви говорите про consent form у випадку надсилання паспорту на вклейку візи?
-
Ми поки ще не в Канаді, чекаю візи на дружину та доньку. Але от, що я думаю - аби не хапанути депресію та не чекати задарма, інвестуйте в себе. Займається мовою та пропонуйте свої резюме. Фізично приходьте (з відкорегованим резюме під кожного потенційного роботодавця) в компанії, чи де б хотіли працювати. Такі ваші кроки будуть продуктивніші та більш дієвими, а ніж тривога та очікування. Успіху вам!
-
Дієва порада, я б ще додав що не варто опускати рука після 20-30 відмов, це дуже демотивовує. Просіть фідбек після інтерв'ю, що було не так потрібно покращити і покращуйте. В мене особисто було більше 20 відмов з різних причин, часто без фідбеку. Потрібно враховувати що на всі вакансії завжди подається багато людей (часто навіть без потрібних знань і навиків), багато відсіюють, хтось готовий працювати за менші кошти ніж ви, хтось громадянин Канади вже... Пробуйте, виносьте для себе новий досвід і пробуйте далі 😁
-
Так
-
Питали як одягатись в Канаді...на вулиці -34😃
-
Some Person: Спробуйте простіше резюме, особливо для не кваліфікованної роботи. Спереду вказуєте ваші скілс, а досвід наприкінці одною стрічкою для кожного. Також можете не спробувати не писати країну де ви працювали, а на інтерв'ю вже сказати, якщо запитають. Також мені допомагало , роздрукувати резюме і ходити від бізнесу к бізнесу персонально, бо деякі бізнесу потребуючи людей, але не постять об'яви. Я так десь 150 роздав. Зробіть різні резюме для різних вакансій, щоб деталі були тільки про ту професію яка відноситься Також, як казав раніше, можна "відбілювати" резюме , як тут кажуть . Не вказувати країну де працювали раніше або навчались, тільки так загальними фразами. Головне добитися інтерв'ю, а там вже намагатися показати себе з кращої сторони. Ще що тут роблять, якщо у вас важке ім'я для канадців Ielyzaveta, Svetlana, Volodimir, вказуйте в резюме просту форму Lisa, Lana, Vlad and etc.
-
Я думаю і пізніше теж буде можливість. Відсотків 90
-
Ахахах файно У мене на районі взагалі показує зараз -37. Вікна попримерзали і зсередини хати покриваються льодом… А вони у кросівках🤣
-
Привіт,можливо,хтось знає, в Фут банку відпускають точно в встановлений час, чи можна раніше - пізніше в Україні Калгарі?
-
Так а потім таких дурників знаходять замерзшими .. нінакого не дивіться, завше одягайтеся тепло... В авто завше брати теплі речі ( та якщо дальня поїздка) навіть пару консерв та води брати... Ні на кого не дивіться, думайте своєю головою в такі морози навіть не відчуєш коли кінчик носа чи пальців відморозиш... Воно починає боліти коли вже " в теплі" або коли вже пізно, і пішов некроз...
-
Мудрі слова. Згідний на всі 100%